Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Gómeza obrali v zápase o 3 góly: VAR je katastrofa, našťastie už končím

Bývalý nemecký futbalový reprezentant Mario Gomez dosiahol cez víkend v druhej nemeckej Bundeslige gólový hetrik, ani jeden z troch zásahov mu ale rozhodca po konzultácii s VAR neuznal. Všetky boli z "centimetrových" ofsajdov.

02.12.2019 12:28
Mario Gómez Foto: ,
Mario Gómez je s Nemeckom vicemajster Európy a bronzový z majstrovstiev sveta.
debata (5)

„Tento systém je momentálne úplne nanič. Pre nás útočníkov je VAR jedna katatrofa,“ povedal Gomez po zápase v rozhovore pre televíziu Sky. Útočník Stuttgartu sa predčasne tešil v 10., 45.+3 a 71. minúte, jeho tím napokon v Sandhausene prehral 1:2.

„Rozhodca mi trikrát povedal, že to boli tri centimetre. Potom sa pýtam, či tie tri centimetre môžeme preveriť súčasnou technikou. Keď kamera sníma v 45-stupňovom uhle, ako to môžu vidieť?,“ pýta sa Gomez.

Tridsaťštyriročný hráč priznal, že predtým bol fanúšikom zavedenia techniky do futbale. Medzičasom ale svoj názor zmenil.

„Som šťastný, že väčšinu kariéry už mám za sebou a už nebudem mať nič do činenia s týmito záležitosťami,“ dodal autor „prvého neregulárneho hetriku v histórii“, ako sám nedeľňajší príbeh v Sandhausene nazval.

5 debata chyba
Viac na túto tému: #VfB Stuttgart #Mario Gómez #II. bundesliga