Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Kde môžete sledovať Lobotku proti Messimu? A kde bitku o Anglicko?

Očakávaná bitka v Anglicku. Tradičné derby v Nemecku či Taliansku. Ale aj Slovák v akcii na jednom z najslávnejších štadiónov sveta.

08.11.2019 20:30
Stanislav Lobotka, Lionel Messi Foto: ,
Stanislav Lobotka (vpravo) v súboji s Lionelom Messim.
debata

Víkendový program v zahraničných ligách núka ozajstné lahôdky. Pozrite si v našom prehľade, čo na vás na najprestížnejších trávnikoch čaká. A nájdite si svoj obľúbený tím v televíznej ponuke.

SOBOTA
18.30 Bayern Mníchov – Borussia Dortmund (Digi Sport 1)
Bitka dvoch hlavných favoritov na titul. Bayern sa v poslednom období trápi, čo vyvrcholilo prepustením trénera Nika Kovača. Dortmund má však v lige len o bod viac, čo dáva veľkému nemeckému šlágru ďalší z mnohých nábojov.

21.00 Barcelona – Celta Vigo (Digi Sport 2)
Súboj na slávnom Nou Campe má jednoznačného favorita. Domáci potrebujú bodovať naplno, čo by pre nich v zápase s tímom, ktorý sa nachádza v zostupovom pásme, nemal byť problém. Potvrdia papierové predpoklady, alebo sa z prekvapenia bude radovať aj opora slovenskej reprezentácie Stanislav Lobotka?

NEDEĽA
17.30 FC Liverpool – Manchester City (Premier Sport)
Najočakávanejší zápas víkendu a možno i jesene. Liverpool sa po ňom môže opäť o čosi viac priblížiť k titulu. Jeho náskok pred City by bol v prípade víťazstva už 9-bodový. Naopak, hostia bojujú o to, aby sa znovu vrátili do bitky o prvenstvo.

20.45 Juventus Turín – AC Miláno (Digi Sport 1)
Súboj dvoch najslávnejších klubov v Taliansku. Zatiaľ čo turínska sláva žije prítomnosťou, milánska je zapadnutá prachom. Napriek tomu: ide síce o bitku lídra s dvanástym tímom tabuľky, no o prestíž a mimoriadne nasadenie núdza nebude.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Juventus Turín #Bayern Mníchov #fc barcelona #Borussia Dortmund #Lionel Messi #Stanislav Lobotka