Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Poľština a pozitívne myslenie. Ševela urobil v Lubine dojem

Začiatkom aktuálnej sezóny 2019/2020 ešte Martin Ševela viedol futbalistov ŠK Slovan Bratislava, ale po vypadnutí so Sutjeskou Nikšič v 1. predkole Ligy majstrov opustil lavičku "belasých".

08.10.2019 09:32
Martin Ševela Foto: ,
Tréner Martin Ševela.
debata

Pred niekoľkými týždňami sa dohodol na angažmáne v poľskom klube Zaglebie Lubin. V novom pôsobisku sa mu zatiaľ darí a s novými zverencami sa postupne šplhá vyššie aj v poľskej Ekstraklase, kde sa Zaglebie momentálne nachádza na 10. mieste.

Veľký cveng malo hlavne víkendové víťazstvo na ihrisku ambicióznej Lechie Gdansk (2:1). Poliakom tiež mimoriadne imponuje, že prakticky okamžite po príchode do Lubina začal rozprávať ich jazykom.

„Tréner je veľmi pozitívny človek. Ide z neho veľa dobrej energie, ktorú čerpáme. Je skvelé, že to takto vyzerá,“ povedal lubinský záložník Bartosz Slisz podľa webu sportowefakty­.wp.pl.

Keď Lubinčanov viedol Ševelov predchodca, Holanďan Ben van Dael, mužstvo sa potácalo okolo zostupového pásma. Po nedávnej sérii vydarených výsledkov však môže pomýšľať aj na umiestnenie v hornej polovici tabuľky.

„Zmenili sme rozostavenie v porovnaní s tým, čo sme hrali pod vedením Van Daela. Vidieť, že to zabralo, o čom svedčia získané body,“ dodal 20-ročný mladík Slisz.

debata chyba
Viac na túto tému: #Martin Ševela #Zaglebie Lubin #Lechia Gdansk