Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Ibrahimovič v Neapole? Rysujú sa posledné prestupy leta

Hodiny tikajú, čas sa kráti, priestor na manévrovanie so zmluvami sa zmenšuje.

02.09.2019 09:20
Ibrahimovič Foto: ,
Švédsky kanonier Zlatan Ibrahimovič v drese LA Galaxy.
debata

Už len niekoľko hodín zostáva do uzatvorenia letného prestupového obdobia 2019. Najlepšie futbalové kluby po celom svete cez víkend absolvovali ďalšie ligové kolo. A popri ňom hľadali na trhu záplaty dier, ktoré im ukázal štart nového ročníka.

V posledných rokoch sa stalo pravidlom, že najrušnejším dňom býva ten posledný. Tento rok je to 2. september, ktorý zrejme prinesie ďalšie rapídne rýchle jednania a prekvapivé prestupy.

Dlho to vyzeralo, že sa dnes skompletizuje veľká výmena Neymara. Lenže parížsky Saint-Germain nechcel na Brazílčanovi prerobiť a Barcelona zasa špekulujúcu hviezdu preplatiť.

Nepomohla ani štedrá ponuka samotného Neymara – príspevok dvadsať miliónov eur z vlastného vrecka, aby sa návrat do Katalánska skončil happyendom.

Neymar s najväčšou pravdepodobnosťou pobudne v... Foto: Reuters, CHARLES PLATIAU
Neymar Neymar s najväčšou pravdepodobnosťou pobudne v Paríži ešte minimálne jednu sezónu.

Aj napriek tomu bude v Paríži aj Barcelone rušno. Španielsky šampión údajne dohaduje výmenu Ivana Rakitiča s Emrem Canom z Juventusu. Vedenie najslávnejšieho talianskeho klubu navyše pracuje aj na príchode stopéra Bayernu Mníchov Jéroma Boatenga.

PSG sa zasa intenzívne zaujíma o možnosť priviesť do klubu Maura Icardiho. Argentínsky útočník je v nemilosti vedenia Interu Miláno. V kombinácii s obrovskými finančnými zdrojmi Parížanov by to bola výhodná ponuka pre všetky zainteresované strany. Aby toho nebolo málo, Real Madrid sa zasa zaujíma o brankára PSG Alphonsa Areolu.

Spoluhráč Milana Škriniara v Interi Miláno... Foto: SITA/AP, Luca Bruno
Icardi Spoluhráč Milana Škriniara v Interi Miláno Mauro Icardi chce odísť do iného klubu.

Všetko je pripravené na prestup jedného z chorvátskych hrdinov na majstrovstvách sveta v Rusku 2018 do AC Miláno. Antemu Rebičovi z Frankfurtu by mal uvoľniť miesto André Silva, ktorý pôjde opačným smerom.

Najväčšiu prestupovú bombu posledného dňa môže spôsobiť Neapol. SSC sa toto leto opäť tľaplo po vrecku a nekončí. Rado by presvedčilo 37-ročného Zlatana Ibrahimoviča, aby sa vrátil do Serie A a pomohol mužstvu spod Vezuvu k zisku vytúženého titulu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Zlatan Ibrahimovič #SSC Neapol #Mauro Icardi