Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Dve hviezdy a 150 miliónov sa PSG máli. Barca musí za Neymara prihodiť

Prestupová sága brazílskeho futbalistu Neymara zatiaľ stále nepozná svoj koniec. Minimálne jeho návrat do FC Barcelona sa odkladá.

29.08.2019 15:21 , aktualizované: 16:08
Neymar Foto: ,
Dočká sa Neymar letného odchodu z Paríža Saint-Germain?
debata

Neymarov súčasný klub Paríž Saint Germain odmietol ponuku na 150 miliónov eur plus príchod chorvátskeho stredopoliara Ivana Rakitiča na prestup a tiež francúzskeho útočníka Ousmane Dembélého na hosťovanie.

Informuje o tom RMS Sports, ale prestížny francúzsky denník L'Equipe tvrdí, že PSG ešte oficiálne neodpovedal na ponuku FCB. Podľa španielskeho denníka AS požadujú Parížania 170 miliónov eur a tiež Dembélého na hosťovanie, ale francúzsky útočník o tom nechce ani počuť.

Brazílsky útočník Neymar v novej sezóne Ligue 1 neodohral zatiaľ ani minútu. Oficiálne je za tým zranenie členka, ale neoficiálne sa čaká na ukončenie dohadov o jeho prestupe z Paríža do iného klubu. Najviac sa hovorí o záujme FC Barcelona a Realu Madrid.

Možnou príčinou chystaného odchodu kontroverzného Brazílčana z Paríža je aj jeho krajan Leonardo, ktorý sa v lete vrátil na pozíciu športového riaditeľa aktuálne najlepšieho francúzskeho futbalového klubu. Leonardo a Neymar dlhodobo nemajú dobré vzťahy.

Faktom je, že 27-ročný útočník nenaplnil ambície, ktoré sa do neho vkladali po príchode do francúzskej metropoly v roku 2017 za rekordných 222 miliónov eur. Neymar síce strelil 51 gólov v 58 zápasoch a mužstvo priviedol k dvom francúzskym titulom, ale na medzinárodnej scéne sa mu nepodarilo splniť hlavný cieľ – triumf v Lige majstrov.

debata chyba
Viac na túto tému: #Neymar #fc barcelona #Ligue 1 #Paríž Saint-Germain #la liga