Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Neymar je pripravený pomôcť PSG. Na súpisku sa však nedostal

Brazílsky futbalista Neymar je k dispozícii trénerovi PSG Thomasovi Tuchelovi.

24.08.2019 16:41 , aktualizované: 25.08.2019 16:30
Neymar Foto: ,
Útočník PSG Neymar (vpravo) sa pripravuje intenzívne s tímom.
debata

To, či však bude hrať, závisí na tom, ako sa vyvinie situácia okolo jeho odchodu. Pre médiá to v sobotu povedal nemecký tréner obhajcu francúzskeho titulu Thomas Tuchel.

„Môže hrať, ak to bude medzi ním a klubom jasné. Dnes tak ešte nie je, ale zajtra (v nedeľu) už môže byť,“ povedal Tuchel, ktorý upozornil, že svoje do toho má čo povedať športový riaditeľ PSG Leonardo. „Možno by ste sa mali spýtať skôr jeho,“ naznačil nemecký kouč Parížanov. Uistil zároveň, že hviezdny útočník bol počas týždňa v plnej tréningovej záťaži. "Pracoval naozaj intenzívne,“ dodal Tuchel.

Nemá miesto

Brazílčan napokon nefiguroval v nominácii trénera Paríža Saint-Germain na nedeľňajší zápas 3. kola Ligue 1 proti Toulouse. Už predtým s ním kormidelník úradujúceho francúzskeho majstra Thomas Tuchel nemohol počítať v súbojoch proti Nimes a Rennes, informovala agentúra AFP.

Dvadsaťsedemročný útočník bol po zdravotnej stránke pripravený nastúpiť prvýkrát v tomto ligovom ročníku, stále však nie je vyriešená situácia, či zostane v Parku princov, alebo v letnom prestupovom termíne zmení pôsobisko.

Neymar má ponuky vrátiť sa opäť do Španielska, no PSG doteraz odmietol návrh FC Barcelona, odkiaľ Neymar pred dvoma rokmi do francúzskej metropoly prišiel. V uplynulých dňoch Parížania zmietli zo stola aj ponuku Realu Madrid. „Biely balet“ za Brazílčana ponúkal 100 miliónov eur a troch hráčov vrátane Garetha Balea. Prestupové okno sa vo Francúzsku, Španielsku i Taliansku uzavrie 2. septembra.

debata chyba
Viac na túto tému: #Neymar #Paríž Saint-Germain