Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Veterán do bránky Liverpoolu? Hrdinu zranil oslavujúci fanúšik

Brankárovi Liverpoolu Adriánovi hrozí, že kvôli bizarnému zraneniu z víťazného európskeho Superpohára proti Chelsea nebude môcť chytať v sobotňajšom ligovom dueli proti Southamptonu.

16.08.2019 15:40
Adrián Foto: ,
Liverpoolčania oslavujú penatového hrdinu Adriána po rozhodujúcej penalte v rozstrele Superpohára.
debata

Tridsaťdvaročnému Španielovi zranil pri pozápasových oslavách členok fanúšik „Reds“, ktorý vbehol na ihrisko.

Adrián sa stal hrdinom stredajšieho duelu v Istanbule vďaka záverečnému zákroku v penaltovom rozstrele proti Tammymu Abrahamovi, ktorým Liverpoole zaistil zisk trofeje.

Do klubu pritom prišiel ešte len na začiatku augusta, aby kryl chrbát jasnej brankárskej jednotke Allisonovi Beckerovi. Brazílsky gólman si však minulý týždeň v prvom dueli Premier League proti Norwichi zranil lýtko a Adrián sa posunul do bránky.

VIDEO: Moment Adriánovho bizarného zranenia

Teraz je jeho pozícia ohrozená, lebo má po nešetrnom „zákroku“ oslavujúceho fanúšika opuchnutý členok. „Fanúšik sa dostal na ihrisko, naháňala ho ochranka, on sa pošmykol a nakopol Adriána do členku. To je šialenosť,“ povedal liverpoolsky tréner Jürgen Klopp.

„Niet pochýb o tom, ako veľmi máme našich fanúšikov radi, ale keby tak mohli toto prestať robiť… Je to najhorší prípad, o akom som kedy počul. Ani to nie je vtipné, že nie? Fanúšikovia by predsa mali mať tiež nejakú zodpovednosť,“ hneval sa Klopp.

Európsky superpohár v Istanbule Fotogaléria - 16 fotiek Všetky fotky
Fanúšikovia Liverpoolu skandujú pred zápasom v...

Pokiaľ Adrián nebude v poriadku, do bránky sa bude musieť v Southamptone postaviť tridsaťpäťročná trojka Andy Lonergan. Zdravotne v poriadku nie je ani dvadsaťročný Ír Caoimhin Kelleher a na maródke s poraneným lakťom je aj osemnásťročný český brankár Vítězslav Jaroš, ktorý už hájil bránku Liverpoolu v júlovom prípravnom zápase.

debata chyba
Viac na túto tému: #FC Liverpool #Európsky superpohár #Adrián