Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Neymar v Reale? Zrada! Neymar v Barcelone? Rozbitá zostava

Rozhodnú najbližšie dni či dokonca hodiny. Španielske médiá netrpezlivo očakávajú rozuzlenie Neymarovej ságy.

15.08.2019 10:45
Neymar Foto: ,
Neymar.
debata

Brazílska superhviezda stále nevie, kde bude hrať v najbližšej sezóne. Zdá sa, že možnosti sú tri – Paríž, Madrid, Barcelona.

Francúzsky šampión by sa problémového, no zároveň jedného z najlepších hráčov planéty rád zbavil. Ale nechce na ňom prerobiť. Od záujemcu požaduje vysoké odstupné. Podľa najnovších správ na hranici 250 miliónov eur.

Parížania preto trpezlivo rokujú s mecenášmi Realu i Barcelony. To, ako napokon celá prestupová hra dopadne, je stále otázne. Mnohí futbaloví experti však v nej majú jasno.

„Stavím sa, že keby bolo na Neymarovi, šiel by do Barcelony. Šiel by skrátka na miesto, kde prežil krásne chvíle, kde pozná takmer všetkých hráčov. Na miesto, kde bol predtým šťastný,“ myslí Rivaldo, ktorý strávil na Nou Campe päť rokov.

Brazílska legenda si zároveň uvedomuje, že rozhodnutie nestojí na jeho krajanovi. „Paríž prikývne na najzaujímavejšiu finančnú ponuku. Jedno je však isté – ak Neymar pôjde do Realu, bude to zrada,“ dodáva majster sveta z roku 2002.

Zatiaľ čo Rivaldo by rád videl brilantného technika v Katalánsku, ďalší z bývalých barcelonských hráčov si návrat strateného syna nevie predstaviť.

„Som zvedavý, ako potom tréner Valverde poskladá zostavu. Lionel Messi, Luis Suárez, Antoine Griezman, Neymar, kde ich všetkých umiestni? Lepšie by bolo, keby Neymar neprišiel, Barcelona má už teraz dostatočne silný káder,“ vyjadril sa pre Marcu niekdajší krídelník Onesimo Sanchez.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Neymar #Real Madrid #fc barcelona #Paríž St. Germain