Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Mourinho sa vrátil do Premier League. No nie ako tréner

Viedol Manchester United a v dvoch etapách aj Chelsea. Na lavičkách anglických gigantov strávil 8 rokov. S Londýnčanmi získal tri ligové tituly. Portugalský tréner José Mourinho (56) si môže hovoriť odborník na futbalovú Premier League. A skúsenosti bude v začínajúcej sa sezóne opäť aplikovať.

11.08.2019 10:57
José Mourinho Foto: ,
José Mourinho vyslyšal volanie Premier League.
debata

„Special One“ sa aspoň nateraz nevracia v pozícii trénera. Od 18. decembra minulého roka, keď dostal výpoveď v Manchestri, je naďalej nezamestnaný. Aspoň čo sa trénerského remesla týka.

Od rozbiehajúcej sa sezóny Premier League mu bude harmonogram vypĺňať pôsobenie v štúdiu televízie Sky Sports. Mourinho bude pravidelne glosovať a komentovať dianie na anglických štadiónoch.

„Sky Sports je domovom Premier League. Je pre mňa veľkým potešením pripojiť sa k tímu a glosovať situácie, ktoré sa stanú v zápasoch. Futbal je moja obrovská vášeň, teším sa na túto prácu. Budem sa jej venovať až do tej doby, kým sa znovu vrátim k trénerskému remeslu,“ povedal Mourinho pre Sky Sports.

Mourinha v ostatných mesiacoch spájali s pôsobením v azda každom klube, kde sa pod trénerom triasla stolička. Od Realu Madrid po Bayern Mníchov.

Najhorúcejší bol záujem anglického Newcastle, v ktorého bránke stojí Martin Dúbravka, no Mourinho ponuku odmietol. Newcastle podľa neho nemá šancu bojovať o trofeje.

A tak na vyhovujúcu trénerskú ponuku stále čaká.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Premier League #José Mourinho