Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Zlatá klietka. Kto a za koľko z nej vyslobodí Neymara?

Koniec nekonečnej ságy? Zdá sa, že o budúcnosti Neymara by sa malo už čoskoro rozhodnúť. Do Paríža totiž údajne dorazila vážna ponuka z Madridu.

08.08.2019 12:11
Neymar Foto:
Neymar v drese Paríža St. Germain.
debata (2)

Brazílska futbalová superhviezda by si mohla v blížiacej sa sezóne na seba obliecť biely dres Realu.

Kráľovský veľkoklub predostrel podľa španielskeho denníka Sport francúzskemu šampiónovi jednoznačnú ponuku – vy nám pošlete Neymara, my vám 120 miliónov eur a Luku Modriča, najlepšieho futbalistu planéty za minulý rok, k tomu.

Navyše, Florentino Pérez je pripravený vyriešiť vážny problém, ktorý doteraz brzdil prestupové plány Neymara. Šéf Realu vraj núka výnimočnému driblérovi päťročný kontrakt, ktorý mu garantuje, že počas každej sezóny mu na účet pribudne 36,8 milióna eur – presne toľko, koľko mu posielajú Parížania. A toľko, koľko nie je ochotná investovať na Neymarov plat Barcelona.

Problematická údajne zostáva len prestupová čiastka. Keď v roku 2017 odchádzal Neymar z Barcelony do Paríža, vytiahli katarskí šejkovia z vrecka rekordných 222 miliónov eur. Toľko požaduje podľa Marcy prezident klubu Nasser Al-Khelaifi aj teraz.

„A tu prichádza k problému. Neymar sedí v zlatej klietke. Žiadny klub totiž nie je momentálne schopný siahnuť po takejto čiastke,“ tvrdí Marca.

O osude Neymara by sa malo rozhodnúť počas najbližších 24 hodín. Parížania vraj upovedomili o kroku Realu jeho konkurenta z Barcelony a čakajú, ako na Nou Campe zareagujú.

Roztočí sa v Španielsku veľký prestupový poker?

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #Neymar #Real Madrid #fc barcelona #Paríž St. Germain