Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Baroša rieši polícia, v hoteli údajne napadol chlapa. Bráni sa videom

Obliekal si dresy Liverpoolu, Lyonu či Aston Villy. Získal dva francúzske tituly, oslavoval triumf v Lige majstrov. Za českú futbalovú reprezentáciu nastrieľal viac gólov iba Jan Koller. Milan Baroš (37) dohráva hviezdnu kariéru v Ostrave a okrem pozornosti národnej futbalovej ikony vyvoláva v ostatných dňoch záujem aj mimo štadiónov.

06.08.2019 12:46 , aktualizované: 15:47
debata

Najlepší strelec majstrovstiev Európy 2004 sa dostal do problémov počas pobytu v hoteli v Beskydách. Podľa svedectva jedného z hostí Bohumila Ullricha ho český futbalista 31. júla napadol najskôr verbálne a potom aj fyzicky.

„Milan Baroš bol zjavne opitý a začal mi nadávať. ‚Ty čur*ku, ty zm*de, vonku ti rozbijeme papuľu.‘ Vtom ma na recepcii hotela napadol tak, že si ma pritiahol ľavou rukou a päsťou ma zasiahol do krku,“ vyrozprával Ullrich svoju verziu pre blesk.cz.

Ullrich má podľa zdroja na ruke podliatiny a ochranný golier mu fixuje poranenú krčnú chrbticu.

Noc v hoteli, kde sa stal incident, stojí nemalé peniaze. Ullrich popísal, že Baroš so svojou partiou sa správali hlučne už dve noci pred incidentom.

Po údajnej fyzickej potýčke zavolali na miesto konfliktu políciu. Vypočula Ullricha, recepčného i kuchára. Baroša však nie. „Ten sa ako malý chlapec niekam schoval,“ dodáva Ullrich s tým, že polícia sa do hotela vrátila nasledujúci deň a vzala si kamerový záznam z recepcie.

Baroš sa pre spomenutý zdroj vyjadril prostredníctvom esemesky.

"Je pravda, že som tento týždeň bol na pobyte v hoteli Horal a že tam bol istý muž, ktorý sa k hosťom hotela choval nevhodným spôsobom. Je pravda, že som tohto muža na recepcii hotela v stredu upozornil na nevhodnosť jeho chovania.

Kategoricky však vylučujem, že by som tomu mužovi nadával alebo ho udrel päsťou. Ak niečo také pán Ullrich tvrdí, je to lož," podal svoju verziu Milan Baroš.

Baroša dopĺňa jeho právnik Petr Kausta: "Milan Baroš víta skutočnosť, že si polícia mala zaistiť kamerový záznam z recepcie hotela. Video by malo objektívne potvrdiť, že sa žiadneho protiprávneho jednania popisovaného Ullrichom nedopustil.

Pán Baroš odmieta aj ďalšie klamlivé obvinenie, že bol opitý. Pán Baroš tieto obvinenia vníma ako účelové s motiváciou dehonestovať ho pred verejnosťou, jeho klubom a fanúšikmi."

Hotel nepodal k incidentu jasné stanovisko, ktorým by sa priklonil na jednu či druhú stranu. Zatiaľ je to teda tvrdenie proti tvrdeniu a viac svetla do prípadu vnesie až vyšetrovanie polície.

„K uvedenému dátumu evidujeme oznámenie o konflikte dvoch mužov. Vec však ešte nie je doriešená,“ cituje Nova policajného hovoru okresu Vsetín.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Baník Ostrava #Milan Baroš