Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Sturridge poradil bratovi, aby stavil na jeho prestup. Bude pykať

Bývalý útočník Liverpoolu Daniel Sturridge dostal pokutu 75-tisíc libier a taktiež má na šesť týždňov, z toho na štyri podmienečne, zastavenú činnosť.

18.07.2019 17:30
Daniel Sturridge Foto: ,
Daniel Sturridge (vľavo) v drese Liverpoolu.
debata

Dvadsaťdeväťročného anglického futbalistu potrestali za porušenie pravidiel o stávkovaní.

Sturridga pôvodne obvinili, že reguly Futbalovej asociácie porušil v jedenástich prípadoch. Podľa vyšetrovateľov okrem iného vlani v januári dodával rodinným príslušníkom a priateľom zákulisné informácie o jeho možnom odchode z Liverpoolu, aby ich mohli využívať na stávkovanie.

Nezávislá komisia nakoniec deväť obvinení zamietla a uznala iba dve, podľa ktorých Sturridge radil svojmu bratovi, aby si stavil na útočníkov odchod do Sevilly.

„Mám radosť, že komisia uznala, že som slušný a úprimný svedok a že moje správanie v jeden zlý deň bolo ojedinelým činom,“ uviedol bývalý anglický reprezentant.

Futbalová asociácia naopak nesúhlasí a chce sa odvolať. „Prípad komisia riešila sedem dní a výsledky rozsiahleho vyšetrovania asociácie boli dlho a opatrne zvážené. Preto ma veľmi mrzí, že asociácia sa chce proti verdiktu odvolať,“ vyhlásil dvojnásobný víťaz Ligy majstrov, ktorý je po konci zmluvy v Liverpoole zatiaľ bez angažmánu.

debata chyba
Viac na túto tému: #stávkovanie #FC Liverpool #Daniel Sturridge