Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Manchester príde o oporu v strede poľa. Raiola: Pracujem na jeho odchode

Francúzsky futbalista Paul Pogba chce podľa slov svojho agenta Mina Raiolu opustiť anglický klub Manchester United.

05.07.2019 20:38
Paul Pogba Foto: ,
Paul Pogba je podľa jeho agenta v klube nespokojný a chce odísť.
debata

Dvadsaťšesťročný stredopoliar počas tohto týždňa vynechal predsezónny tréning, čo viedlo k špekuláciám o jeho možnom odchode. Navyše, minulý mesiac sa nechal počuť, že možno je pre neho správny čas na to, aby našiel novú výzvu.

„Každý v klube, od trénera až po majiteľa vie, čo si Paul želá a aké sú jeho pocity. Stále sme uprostred celého procesu,“ povedal Raiola britskému denníku The Times.

Pri otázke či Francúz pocestuje v nedeľu s tímom na sústredenie do Austrálie odvetil: „Nemôžem vám povedať všetko, žijem zo dňa na deň.“ Faktom však zostáva, že majster sveta z roku 2018 sa zatiaľ nepripojil k príprave hráčov Manchestru United pred novou sezónou. Od nórskeho kormidelníka Oleho Gunnara Solskjaera však mal dostať predĺžené voľno.

Budúcnosť Paula Pogbu je predmetom špekulácii už niekoľko týždňov. Do Manchestru United prestúpil v auguste 2016 z Juventusu Turín za viac než 100 miliónov eur. Vo všetkých súťažiach odohral 142 zápasov, v ktorých sa gólom či asistenciou podieľal na 60 góloch „červených diablov“.

V predošlej sezóne narušil hegemóniu hráčov Liverpoolu a Manchestru City, keď bol zaradený do najlepšej zostavy Premier League ročníka 2018/2019.

TV Pravda: Je zavedenie VAR-u finančné náročné? Koľko percent rozhodcovských chýb vie tento systém odhaliť? Aj na to odpovedá Marián Ružbarský, predseda komisie rozhodcov SFZ.

Video
debata chyba
Viac na túto tému: #Manchester United #futbalové prestupy #Paul Pogba