Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Klobúk dolu. AS Rím využíva mediálnu moc na hľadanie stratených detí

"Chlapi, uberte alkohol," napísal jeden z fanúšikov AS Rím na sociálnej sieti, keď klub oznámil príchod talianskeho krajného obrancu Leonarda Spinazzolu z Juventusu.

02.07.2019 09:22
AS Rím Foto:
AS Rím využíva klubové oznamy na sociálnych sieťach na pomoc pri hľadaní stratených detí.
debata

Prečo? Zábery, ktoré predstavili novú posilu, sa prehrávali len na jednej polovici videa. Na druhej prebiehala prezentácia s fotkami detí.

Nie, nešlo o omyl podguráženého manažéra sociálnych sietí talianskeho veľkoklubu. Bol to zámer. S krásnym charitatívnym motívom.

AS Rím sa zapojil do kampane, ktorú organizuje charita pre stratené a zneužívané deti. Okrem fotiek a popisu stratených detí ponúka i telefónne číslo, na ktorom môžu fanúšikovia poskytnúť prípadné informácie.

„Na sociálnych sieťach máme masívnu mediálnu sledovanosť. Naše príspevky majú neuveriteľný dosah na celom svete. Preto sme za najvhodnejšie okamžiky pre pomoc zvolili tie, ktoré sú spojené s oznámeniami klubu,“ povedal pre BBC vedúci stratégie AS Paul Rogers.

Rimania potvrdili, že každý prestup tohto leta využijú na pomoc pri hľadaní stratených detí. Charitatívnemu aktu tlieskame, nech poslúži ako inšpirácia aj pre ostatných.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #pomoc #charita #AS Rím #stratené deti