Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Hamšík skóroval takmer z bránkovej čiary. Brankár sa červenal dvakrát

Slovenský futbalový reprezentant Marek Hamšík prispel gólom v sobotňajšom zápase 15. kola čínskej ligy k víťazstvu jeho Ta-lien I-fang na pôde Peking Renhe 3:1.

29.06.2019 21:33 , aktualizované: 30.06.2019 14:19
debata (2)

Pre 31-ročného stredopoliara to bol druhý gól v čínskej Super League. Jeho tímu patrí v tabuľke 10. priečka.

Hamšík skóroval po krížnej prihrávke takmer z bránkovej čiary, keď prestrelil chybujúceho brankára. V čase presného zásahu boli v malom vápne domácich dve lopty. Gól však platil.

Gól Mareka Hamšíka od 02.38

„Nemali sme dobrý vstup do zápasu, rýchlo sme prehrávali. Napriek inkasovanému gólu sme hrali svoju hru a ešte do prestávky sme mohli vyrovnať,“ uviedol na svojom oficiálnom webe Hamšík, ktorý po zmene strán dosiahol druhý presný zásah v štrnástom súťažnom vystúpení za Ta-lien.

Zaujímavosťou je, že gól padol v momente, keď boli v pokutovom území pekinského tímu hneď dve lopty. „Po skvelej kombinácii mi Carrasco poslal prihrávku k vzdialenejšej žrdi a z ťažkého uhla som prekonal brankára. Som rád za druhý gól v novom klube, ale najviac ma teší trojbodový zisk,“ dodal.

Tridsaťjedenročný záložník prestúpil do Číny vo februári. Odvtedy nastúpil na jeden pohárový duel a trinásť ligových stretnutí, v ktorých dal dva góly a na dva prihral.

V tabuľke čínskej najvyššej súťaže figuruje Ta-lien I-fang na desiatej pozícii so ziskom 17 bodov. Futbalisti z mesta na pobreží Žltého mora však v doterajších 15 ligových kolách zvíťazili iba štyrikrát.

TV Pravda: Marek Hamšík o svojom prestupe do Číny

Video
2 debata chyba
Viac na túto tému: #Marek Hamšík #gól #video #Ta-lien I-fang