Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Dugarry: Čo sa deje v jeho hlave? Z De Ligta mi je na zvracanie

Podľa odborníkov patrí do jeho repertoára všetko, čím má disponovať moderný stopér. Je fyzicky silný, výborne číta hru, je dobrý na lopte. A taktiež je vodcovskou osobnosťou. Nečudo, že už v osemnástich rokoch navliekal kapitánsku pásku v slávnom Ajaxe Amsterdam.

29.06.2019 19:07
Matthijs de Ligt Foto: ,
Matthijs de Ligt by mal od nasledujúcej sezóne obliekať dres Juventusu.
debata (2)

Práve osobnosť a charakter talentovaného Matthijsa de Ligta (19) však prekáža francúzskemu majstrovi sveta z roku 1998 Christophovi Dugarrymu. Konkrétne ide o chamtivosť mladého Holanďana. De Ligt by mal totiž po potvrdení prestupu do Juventusu zarábať 12 miliónov eur za sezónu.

„O čo mu ide? Čo sa to deje v jeho hlave? Dvanásť, trinásť, štrnásť či pätnásť miliónov eur ročne… Čo sa od určitej cifry mení? Máte jedno auto navyše, o niečo väčší dom, o desať metrov dlhšiu jachtu. Je to čisto rozhodnutie na základe peňazí. Mám dosť, je mi z toho na zvracanie,“ krútil hlavou Dugarry v rozhovore pre RMC Sport.

O De Ligta usilovali viaceré kluby na čele s parížskym Saint-Germain. Podľa Dugarryho je dobre, že mladý stopér nepríde do francúzskej Ligue 1.

„De Ligt je excelentný hráč, no s takouto mentalitou by sa nevyplatil. Gratulujem prezidentovi PSG i športovému riaditeľovi klubu. Som unavený z moderného futbalu,“ zakončil komentár plný pohoršenia bývalý hráč Barcelony, AC Miláno, Marseille či Bordeaux Christophe Dugarry.

Prestup De Ligta by mali v najbližších dňoch dotiahnuť za odstupné vo výške okolo 80 miliónov eur.

TV Pravda: S kamerou sme sa v pravidelnej rubrike Týždeň v športe vybrali za slávnym slovenským futbalovým klubom – Inter Bratislava. Chcete vedieť, kde dnes pôsobí? Pozrite si našu videoreportáž.

Video

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #Juventus Turín #prestup #Ajax Amsterdam #Matthijs de Ligt #Christophe Dugarry