Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Mourinho nebude trénovať Dúbravku. To nie je pre mňa, tvrdí

Portugalský tréner José Mourinho poprel akékoľvek špekulácie o tom, že by zasadol na lavičku Newcastle United, v ktorom pôsobí aj slovenský brankár Martin Dúbravka.

27.06.2019 14:59
Mourinho Foto: ,
Portugalský tréner José Mourinho už vyše pol roka nikoho netrénoval.
debata

Hoci je Mourinho už viac ako pol roka bez práce, ponuku od anglického tímu Newcastle United by neprijal. Bývalý kouč Manchestru United i Chelsea Londýn je hladný po úspechoch, preto by rád viedol tím, ktorý chce víťaziť.

Newcastle United hľadá po odchode Rafaela Beníteza vhodného adepta na trénerskú stoličku. Ako sa vyjadril pred pár dňami, od vedenia necítil dostatočnú podporu. Ani napriek tomu, že dokázal tím bojujúci o záchranu stabilizovať a držať sa v strede tabuľky Premier League.

José Mourinho. Foto: SITA/AP, Peter Klaunzer
José Mourinho José Mourinho.

Kandidátov je viacero. Do úvahy pripadajú mená ako José Mourinho, Mikel Arteta, Sean Dyche alebo Garry Monk. Portugalský lodivod však o tento klub nemá záujem.

„Jediné, čo viem, je to, čo nechcem,“ povedal Mourinho pre The Coaches Voice. "Som celkom patologický v tom zmysle, že musím hrať, aby som vyhral. Ak nevyhrám, potom je to problém. Potrebujem taký projekt, v ktorom cítim chuť víťaziť.

Ak mi niekto dá úžasnú 10-ročnú zmluvu a cieľom tímu je zostať v prvej polovici tabuľky, siedmy, ôsmy alebo deviaty, potom to nie je pre mňa. Taká je moja povaha. Bojovať o najvyššie priečky," dodáva.

Mourinho si ťažkú hlavu z toho, že je už viac ako šesť mesiacov bez práce, nerobí. Nedávno spomenul, že by zvážil aj ponuku viesť reprezentáciu na medzinárodnej úrovni.

VIDEO: Pozrite si vo videu dodávateľskej firmy Richter Rasen, ako na Tehelnom poli prebiehajú práce pri pokladaní novej trávnatej plochy.

Video
debata chyba
Viac na túto tému: #Newcastle United #José Mourinho #Martin Dúbravka