Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Príde Slavia o Stocha? Na juhu Európy rokuje o novej zmluve

Slavia Praha má z Grécka ponuku na stredopoliara Miroslava Stocha. Vedenie klubu dovolilo hráčovi odísť na rokovania o novej zmluve.

27.06.2019 09:23 , aktualizované: 28.06.2019 12:54
stoch Foto: ,
Zamáva Miroslav Stoch Slavii Praha na rozlúčku?
debata

„Miňo má povolenie odcestovať do Grécka, aby podstúpil zdravotnú prehliadku a rokoval o zmluve s vedením PAOK-u Solún,“ uviedol športový riaditeľ Jan Nezmar pre klubový web.

Slavia by mala za dvadsaťdeväťročného ofenzívneho hráča zinkasovať približne 1,5 milióna eur, čo je o niečo viac, než suma za ktorú prišiel Stoch do klubu pred dvoma rokmi z tureckého Fenerbahce. Informuje o tom portál idnes.cz.

Prvá sezóna mu síce nevyšla úplne podľa jeho predstáv, v tej druhej však patril k najlepším hráčom Slavie a výraznou mierou pomohol tímu k zisku titulu. Strelil dvanásť gólov a pridal k nim jedenásť asistencií. Dva góly a dve asistencie pridal ešte v Európskej lige, kde zverenci trénera Jindřicha Trpišovského postúpili až do štvrťfinále.

Stoch so svojou výbornou strelou často rozhodoval zápasy. Na jar však začal hrávať menej. V tých najdôležitejších (Chelsea, Plzeň v nadstavbe) naskakoval len ako striedajúci hráč.

Šikovný záložník sa môže vrátiť do známeho prostredia. Dres gréckeho šampióna obliekal v sezóne 2013/14 počas hosťovania z Chelsea.

TV Pravda: Niekdajší slovenský futbalový reprezentant Samuel Slovák hodnotí sezónu Ligy majstrov.
Video
debata chyba
Viac na túto tému: #prestup #PAOK Solún #Miroslav Stoch #slovenskí futbalisti #SK Slavia Praha