Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Šéf PSG: Už tu nechcem hviezdne maniere! Naštartuje klub odchod Neymara?

Najdrahší futbalista histórie Neymar možno po dvoch rokoch opustí Paríž St. Germain. Predseda klubu Násir Al-Khelaifi pripustil, že vedenie francúzskeho majstra o predaji dvadsaťsedemročného brazílskeho útočníka uvažuje.

17.06.2019 11:57
Neymar Foto: ,
Neymar s trofejou počas osláv zisku titulu francúzskeho majstra.
debata

Zároveň varoval všetkých hráčov, že im už nebude tolerované ľahkovážne správanie. Neymar aj kvôli disciplinárnemu trestu za napadnutie fanúšika odohral v uplynulom ligovom ročníku len 17 zápasov, v ktorých dal 16 gólov.

„Hráči budú musieť byť zodpovednejší ako doteraz. Musí sa to úplne zmeniť. Musia sa viac snažiť a lepšie pracovať, nie sú tu pre zábavu. Keď budú mať iný názor, dvere sú otvorené. Ciao. Už tu nechcem vidieť žiadne hviezdne maniere,“ povedal Al-Khelaifi pre magazín France Football.

Futbalisti PSG síce pod vedením trénera Thomasa Tuchela obhájili francúzsky titul, ale opäť neuspeli v Lige majstrov a nezískali ani žiadny domáci pohár.

Neymar, ktorý takmer celú jar pauzoval so zlomeninou priehlavkovej kostičky, by sa pravdepodobne odchodu z bohatého parížskeho klubu nebránil. Podľa správ médií sa už skôr nechal počuť, že vo Francúzsku nie je spokojný. Nedávno ho navyše obvinili, že v parížskom hoteli v máji znásilnil brazílsku modelku, čo popiera. Do PSG prišiel predvlani z Barcelony za 222 miliónov eur.

Zmeny v klube má naštartovať Brazílčan Leonardo, ktorý sa vrátil do funkcie športového riaditeľa. „To je môj chlapík, je neuveriteľný. Má moju absolútnu dôveru. Jeho prirodzená autorita prospeje všetkým, hlavne hráčom,“ vyhlásil Al-Khelaifi. „Zmeny sú nevyhnutné, inak sa nikam nepohneme,“ uviedol.

TV Pravda: Niekdajší slovenský futbalový reprezentant Samuel Slovák hodnotí sezónu Ligy majstrov.
Video
debata chyba
Viac na túto tému: #Neymar #Paríž St. Germain