Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Icardi sa chce súdiť s Interom, klub ho vraj šikanuje. Prestup? Jedine do Juventusu

Útočník Mauro Icardi sa chce kvôli šikanovaniu zo strany zamestnávateľa súdiť s Interom Miláno. Argentínsky futbalista je podľa denníka La Repubblica presvedčený, že vedenie klubu a nový tréner Antonio Conte sa ho snažia za každú cenu zbaviť.

15.06.2019 11:15
debata
Mauro Icardi (v strede) s Milanom Škriniarom a... Foto: SITA/AP, Luca Bruno
Mauro Icardi, Milan Škriniar, Ivan Perišič Mauro Icardi (v strede) s Milanom Škriniarom a Ivanom Perišičom v drese Interu Miláno.

Spoluhráč slovenského obrancu Milana Škriniara Icardi mal problémy s vedením klubu už v priebehu uplynulej sezóny, v ktorej šesť týždňov netrénoval po tom, ako prišiel o kapitánsku pásku.

Dvadsaťšesťročný útočník a najlepší hráč predminulého ročníka Serie A absenciu pripisoval problémom s kolenom, klub naopak tvrdil, že vyšetrenia žiadne ťažkosti neodhalili.

Teraz sa chce Icardi s Interom súdiť, pretože klub ho chce predať, zatiaľ čo Conte mu oznámil, že s ním nepočíta v príprave na novú sezónu.

Bývalý hráč Sampdorie Janov by však rád zostal v Interi a jediný prestup, na ktorý by podľa médií pristúpil, je odchod do Juventusu.

TV Pravda: Niekdajší slovenský futbalový reprezentant Samuel Slovák hodnotí sezónu Ligy majstrov.
Video
debata chyba
Viac na túto tému: #Inter Miláno #Mauro Icardi