Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Škrtel sa vyjadril k svojej budúcnosti. Do reprezentácie sa nevráti

Slovenský futbalista Martin Škrtel je v týchto dňoch bez zamestnávateľa, keďže kontrakt s tureckým Fenerbahce mal iba do konca aktuálnej sezóny. Priznal, že ohľadne budúcnosť zatiaľ nemá jasno.

03.06.2019 14:24
Martin Škrtel Foto: ,
Martin Škrtel ukončil reprezentačnú kariéru pred štartom kvalifikácie na ME 2020.
debata

„Momentálne sa tým nejako nezaoberám, je to v rukách mojich agentov. Nejaké ponuky sú, a tak verím, že nájdeme niečo, čo bude vyhovovať mne a tiež mojej rodine,“ vyhlásil 34-ročný Škrtel. Podľa jeho vlastných slov nie je vylúčené ani pokračovanie v tíme 28-násobného tureckého šampióna.

„Dá sa povedať, že prebehli určité rokovania aj s nimi, ale zatiaľ bez výrazného výsledku. Všetky možnosti sú otvorené a uvidíme, ako to dopadne,“ pokračoval bývalý stopér slovenskej reprezentácie, v ktorej zastával aj pozíciu kapitána.

V aktuálnom ročníku 2018/19 odohral v drese Fenerbahce 27 zápasov, v ktorých zaznamenal jeden presný zásah. Pri hodnotení sezóny v ňom prevládali zmiešané pocity.

Martin Škrtel rozhodne o svojej budúcnosti aj s prihliadnutím na rodinu

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Happy Mother’s Day My Love ❤️ Anneler Günün Kutlu Olsun ❤️

Príspevok, ktorý zdieľa Martin Skrtel OFFICIAL (@martin37skrtel),

"Napriek tomu, ako sa nám nedarilo, to dopadlo ešte celkom dobre. Tri týždne pred koncom sme sa zachraňovali a napokon sme skončili na šiestom mieste.

Samozrejme, sklamanie bolo veľké, ale taký je futbal. Verím, že ďalšie sezóny budú pre mňa a tiež pre Fenerbahce už len lepšie," skonštatoval bývalý hráč anglického FC Liverpool či ruského Zenitu Petrohrad.

Martin Škrtel vo februári tohto roka ukončil spolu s Adamom Nemcom a Tomášom Hubočanom reprezentačnú kariéru. V najcennejšom drese odohral 103 zápasov, strelil šesť gólov a zúčastnil sa na MS 2010 v Juhoafrickej republike aj na európskom šampionáte 2016 vo Francúzsku.

Slovenský tím čaká v piatok 7. júna prípravný zápas proti Jordánsku a o štyri dni neskôr kvalifikačný duel v Azerbajdžane. Na otázku, či ho spoluhráči neprehovárali, aby s nimi išiel na reprezentačný zraz, Škrtel s úsmevom odpovedal:

„Zatiaľ nie, nebola na to nejaká príležitosť. Oni však poznajú môj postoj. Rozhodnutie som nezmenil, takže by to nemalo zmysel.“

TV Pravda: Čo je za dominanciou Slovana vo futbalovej lige? Aké ďalšie ciele stoja pred klubom z Tehelného poľa? Aj na tieto otázky odpovedá v pravidelnej relácii Týždeň v športe tréner nového šampióna Martin Ševela.

Video
debata chyba
Viac na túto tému: #prestup #budúcnosť #Martin Škrtel #Fenerbahce Istanbul