Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Nestarnúci Zlatan. Ibrahimovič vystrihol gólovú parádu

Hoci má už 37 rokov a vrcholy svojej kariéry za sebou, stále potvrdzuje, že je nielen úžasný strelec, no i strelec úžasných gólov.

03.06.2019 11:41
debata

Zlatan Ibrahimovič v aktuálnom ročníku zámorskej MLS odohral dvanásť stretnutí. Strelil v nich 11 gólov a ďalšie tri pripravil spoluhráčom. Potvrdzuje, že napriek pokročilému veku by bol platný v nejednom európskom veľkoklube.

Extravagantné kľučky, prihrávky a najmä gólové zásahy populárneho „Ibru“ si v ostatných mesiacoch vychutnávajú v Amerike. Konkrétne, prvky jeho majstrovstva si užívajú priaznivci LA Galaxy.

Naposledy sa tak stalo v nočnom zápase z nedele na pondelok. Dlhé vhadzovanie LA predĺžili spoluhráči na zadnú žrď k švédskemu útočníkovi. Ibrahimovič si spracoval loptu na prsia, ďalším dotykom si ju hodil smerom od bránky.

Veterán sa ocitol chrbtom bránke a vo výskoku zastrihal nohami. Loptu poslal z desiatich metrov po pravej strane brankára New England Revolution, ktorý nedokázal reagovať.

Ibrahimovič šesť minút pred koncom zápasu len skorigoval na konečných 1:2. LA Galaxy je po 16 kolách na druhom mieste Západnej konferencie s deväťbodovou stratou na Los Angeles FC. Ibrahimovič je druhý najlepší strelec súťaže po Mexičanovi Carlosovi Velovi z LAFC.

TV Pravda: Andraž Šporar je najväčšou hviezdou slovenskej ligy. A od uplynulého víkendu aj spoludržiteľom rekordu v počte nastrieľaných gólov. Pozrite si video
Video

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #MLS #gól #Zlatan Ibrahimovič #video #Los Angeles Galaxy #nožničky