Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Tréner Straka prehliadol, že gól neplatil. Po zápase sa doťahoval s novinárom o skóre

Po prvom zápase o udržanie sa v najvyššej českej futbalovej súťaži Karviná - Jihlava (2:1) sa redaktor Českej televízie spýtal trénera domácich, ako je spokojný s víťazstvom 2:1. A dostal značne nečakanú odpoveď. "Víťazstvo asi ťažko, nie?," reagoval František Straka.

29.05.2019 09:10
debata

„V odvete to bude veľmi ťažké, ale nádej umiera posledná. Ideme ďalej,“ dodal Straka. Energický kouč Karvinej bol aj pár minút po zápase presvedčený, že jeho mužstvo iba remizovalo 2:2. Po chvíli nechápavých pohľadov vysvitlo, že si nevšimol „odmávaný“ ofsajd pri vyrovnávajúcom góle hostí z 84. min na 2:2.

Túto „novinku“ musel 60-ročnému trénerovi našepkať ktosi spoza kamery a spoločne s redaktorom ČT Lukášom Kaletom ho napokon presvedčili a známemu trénerskému búrlivákovi sa uľavilo.

„Aha, takže to bolo z ofsajdu. To som vôbec nezaregistroval. Myslel som si, že to bol gól,“ úprimne priznal Straka, ktorý pred piatimi rokmi trénoval aj Slovan Bratislava.

Jeden z dvoch gólov Karvinej v prvom zápase baráže strelil slovenský stredopoliar Dávid Guba. Okrem neho do diania zasiahli ďalší štyria Slováci v drese Karvinej – obrancovia Ján Krivák a Timotej Záhumenský, ako aj stredopoliari Martin Bukata a Michal Faško. Poslední dvaja ako striedajúci hráči. V tíme Jihlavy si v závere zápasu zahral Samuel Šefčík.

TV Pravda: Andraž Šporar je najväčšou hviezdou slovenskej ligy. A od uplynulého víkendu aj spoludržiteľom rekordu v počte nastrieľaných gólov. Pozrite si video
Video
debata chyba
Viac na túto tému: #omyl #rozhovor #František Straka #česká liga #Karviná