Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Bozk superhviezd. Francúzi vtipne spojili pery Ronalda a Messiho

Futbalovému svetu vládnu už desaťročie. Lionel Messi a Cristiano Ronaldo sa starajú o jednu z najsledovanejších rivalít v dejinách športu.

16.04.2019 13:19
Cristiano Ronaldo, Lionel Messi Foto: ,
Cristiano Ronaldo (vľavo) a Lionel Messi.
debata

Dvojica superhviezd sa predháňa vo všetkých možných i nemožných štatistikách a rekordoch. Kto strelí viac gólov? Kto na viac presných zásahov prihrá? Kto si v rukách poťažká viac trofejí? Koho cena je na trhu väčšia?

To však teraz nie je podstatné.

Argentínčan s Portugalčanom pôsobia navonok ako priatelia – prejavujú si vzájomný rešpekt, hovoria o sebe v uznanlivom tóne.

No či už chcú, alebo nie, médiá, fanúšikovia, spoluhráči i experti ich stavajú do pozície ostrosledovaných rivalov. Prívrženci Ronalda tvrdia, že práve ich modla je najlepšia na svete, ľuďom ponúka viac zábavy, je všestrannejšia.

Obdivovatelia Messiho nesúhlasia – pre nich niet na svete lepšieho technika, zakončovateľa, tímového hráča.

Tak či onak, oboch výnimočných futbalistov už svet videl v najrôznejších pozíciách. Podávali si ruky, zazerali na seba, vyjadrovali si ľútosť, prejavovali uznanie.

V jednej póze však Ronalda s Messim nevidel nik – v zaľúbenej. Až doteraz.

So zaujímavým (alebo možno zvláštnym) nápadom prišiel renomovaný francúzsky magazín France Football. Ten sa na svojej webovej stránke pochválil novým číslom.

Na jeho titulnej strane zobrazil Messiho s Ronaldom v prekvapujúcej póze – barcelonský kapitán stojí na špičkách, v ruke drží ružu a…a bozkáva strelca Juventusu Turín.

Napokon, pozrite sa sami…

zväčšiť Titulná stránka nového čísla France Footballu. Foto: www.francefootball.fr
Cristiano Ronaldo, Lionel Messi Titulná stránka nového čísla France Footballu.

Na záver už len dôvod tohto kroku: francúzski novinári núkajú v novom čísle čitateľom tému, v ktorej s niekdajšími futbalovými hviezdami polemizujú o tom, ku ktorému z dvojice Messi – Ronaldo majú bližšie.

Fotografia hovorí o tom, že obaja futbalisti majú k sebe veľmi blízko…

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Cristiano Ronaldo #Lionel Messi #France Football