Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Zo surovosti ho usvedčilo video. Rooney si vyšliapol na Rossiho a dostal červenú

Bývalý anglický futbalový reprezentant Wayne Rooney predviedol v súboji zámorskej MLS škaredý faul na protihráča Diega Rossiho, po ktorom dostal červenú kartu.

07.04.2019 11:02
Wayne Rooney Foto: ,
Wayne Rooney na archívnej snímke.
debata

Rooneyho D.C. United utrpel doma prehru 0:4 s Los Angeles FC a prišiel nielen o nezdolanosť v rozbiehajúcom sa ročníku, ale aj o oporu mužstva.

Tridsaťtriročný Rooney si v 52. minúte surovo vyšliapol na uruguajského protihráča za stavu 3:0 pre hostí. Hlavný rozhodca Robert Sibiga sa chystal udeliť Angličanovo žltú kartu, ale po pokyne do slúchadiel sa dostal do akcie VAR.

A následne po prezretí situácie vytiahol rozhodca priamo červenú kartu. Rossi strelil už v prvom polčase dva góly a 76. minúte napokon dovŕšil hetrik. Informovala agentúra AFP.

V akcii boli aj kluby slovenských legionárov. Minnesota, za ktorú odohral celý zápas stredopoliar Ján Greguš triumfovala na ihrisku New Yorku Red Bulls 2:1. Nedarilo sa Realu Salt Lake, za ktorý odohral celý zápas Albert Rusnák, ten prehral na pôde Seattle Sounders 0:1.

TV Pravda: Čo chýba Jozefovi Barmošovi v najlepšej osmičke Ligy majstrov a ktorá krajina má istú semifinálovú miestenku? Pozrite si video:

Video
debata chyba
Viac na túto tému: #Wayne Rooney #DC United