Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Pohárový obrat. Barcelona zničila Sevillu, Messi zaujal veľkým gestom

Futbalisti Barcelony postúpili do semifinále Španielskeho pohára. Obhajcovia trofeje v domácej štvrťfinálovej odvete deklasovali Sevillu 6:1 a zmazali manko 0:2 z úvodného zápasu.

31.01.2019 06:42
Philippe Coutinho, Lionel Messi Foto: ,
Philippe Coutinho oslavuje svoj druhý gól do siete Sevilly s Lionelom Messim.
debata (2)

„Barca“ začala dobre. Kapitán Lionel Messi bol faulovaný v pokutovom území a nariadenú penaltu v 13. minúte premenil Philippe Coutinho.

Jej zahrávanie mu prenechal práve Messi, keďže v poslednom období Brazílčanovi chýba sebavedomie a aj týmto gestom mu chcel pomôcť.

Domácich potom zachránil brankár Jasper Cillessen, ktorý zneškodnil pokutový kop Évera Banegu.

Po pol hodine hry dotiahol barcelonskú stratu Ivan Rakitič. Bývalý záložník Sevilly si nabehol na Arthurov pas a loptu ľahko tečoval za gólmana Juana Sorianu.

Katalánci dominovali aj po zmene strán. V 53. minúte sa druhýkrát presadil Coutinho, tentoraz hlavou po centri Luisa Suáreza. Hneď o minútu zvýšil Sergi Roberto, ktorému opäť asistoval Messi.

Sevilla ešte zápas zdramatizovala a v 67. minúte sa presadil Guilherme Arana umiestnenou ranou k žrdi. Barcelona ale už súperovi viac nedovolila a jasný triumf ešte v závere korunovali Suárez a Messi, ktorým pripravil góly Jordi Alba.

TV Pravda: Čo sa dialo posledných 7 dní v športe si môžete pozrieť v relácii Týždeň v športe – tenisový špeciál (vysielané 28.1.2019).

Video
2 debata chyba
Viac na túto tému: #fc barcelona #FC Sevilla #Lionel Messi #Philippe Coutinho