Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Hrošovský je na roztrhanie, chcú ho do Anglicka. Mazáň v zime odíde z Viga

Slovenský futbalový reprezentant Patrik Hrošovský podáva v ostatných mesiacoch výborné výkony v drese českého šampióna FC Viktoria Plzeň.

21.12.2018 10:02
Patrik Hrošovský Foto: ,
Patrik Hrošovský.
debata

V súvislosti s 26-ročným rodákom z Bojníc sa preto čoraz viac skloňuje zimný transfer do niektorej z popredných ligových súťaží v Európe.

Najnovšie sa v britských médiách spomína vážny záujem účastníka anglickej Premier League 2018/2019 Huddersfieldu Town.

Zástupcovia tohto klubu, ktorý je momentálne v spomenutej súťaži na predposlednej 19. pozícii, sa údajne boli na Hrošovského pozrieť v nedávnom zápase Ligy majstrov proti AS Rím.

V ňom slovenský futbalista rozbehol víťaznú akciu Plzenčanov, ktorí napokon triumfovali 2:1 a kvalifikovali sa do jarného šestnásťfinále Európskej ligy.

Defenzívny záložník mal „padnúť do oka“ aj niekoľkým klubom v španielskej La Lige a ruskej najvyššej súťaži. Údajne sú to Getafe, Levante, resp. Dinamo Moskva.

Mazáň možno v zime opustí Celtu Vigo

Člen širšieho kádra slovenskej futbalovej reprezentácie Róbert Mazáň možno v priebehu zimného prestupového termínu zmení zamestnávateľa. Dvadsaťštyriročný ľavý obranca pôsobí od začiatku januára tohto roka v španielskom klube Celta Vigo.

Doteraz si však pod vedením troch rôznych trénerov (Juan Carlos Unzué, Antonio Mohamed a Miguel Cardoso, pozn.) pripísal na konto iba tri súťažné štarty. Mazáň má v Galícii kontrakt platný do 30. júna 2022. Referoval o tom web denníka Marca.

debata chyba
Viac na túto tému: #Viktoria Plzeň #Patrik Hrošovský