Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Tichá vodkyňa vo veľkoklube. Škorvánková predĺžila zmluvu v Bayerne Mníchov

Slovenská futbalová reprezentantka Dominika Škorvánková predĺžila zmluvu v nemeckom klube Bayern Mníchov do roku 2021. Pôsobí v ňom od roku 2017 a doterajší kontrakt platil do júna 2019.

23.11.2018 13:22
debata

"Som veľmi rada, že to prišlo, najmä preto, že Bayern chcel so mnou predĺžiť zmluvu. Nie je to podľa mňa samozrejmosť a veľmi ma to potešilo. Začala som trochu rozmýšľať, čo urobím, či predĺžim zmluvu, alebo sa posuniem niekam ďalej.

Vedenie klubu chcelo so mnou predĺžiť zmluvu čo najskôr. Začala som rokovať o novej zmluve s Bayernom, mala som aj nejaké iné náznaky ponúk, ale keďže som sa rozhodla zostať, potom som sa už nimi nezapodievala," povedala 27-ročná Škorvánková pre oficiálnu internetovú stránku Slovenského futbalového zväzu (SFZ).

Podľa spomínaného zdroja sa po predĺžení zmluvy tímová manažérka Bianca Rechová o Škorvánkovej vyjadrila, že je to tichá vodkyňa.

„Vnímam to presne tak, ako to povedala. Veľa toho nenarozprávam, i keď na zápase hovorím dosť, ale som skôr tak v úzadí. Pritom viem svojimi výkonmi a skutkami viesť tím. Myslím, že to vystihla presne, dokonca mi povedala, že vie, žeby som nemusela byť len tichý vodca, ale to aj ukázať,“ povedala Dominika.

Bývalá hráčka Slovana Bratislava, SV Neulengbach či SC Sand je sedemnásobná slovenská futbalistka roka.

debata chyba
Viac na túto tému: #Bayern Mníchov #Dominika Škorvánková