Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Šéf Slavie je zo Stocha nadšený a oprel sa do novinárov: Najprv ste nás trhali

Slovenský futbalista Miroslav Stoch je jednoznačne najväčšou hviezdou českej súťaže. V trinástich zápasoch vsietil sedem gólov a je najlepším kanonierom lídra ligy - Slavie Praha.

31.10.2018 11:30
debata (27)

Počas uplynulého víkendu dal dva góly v derby proti Dukle Praha (4:1) – jeden krajší ako druhý. Český denník Sport dokonca vyrukoval s titulnou stránkou, na ktorej je slovenský futbalista a veľký nápis – Univerzálny vojak.

Na svojom Twitterovom účte prvú stránku z populárneho magazínu zdieľal aj šéf Slavie Praha – Jaroslav Tvrdík. A svoj príspevok komentoval takto:

„Hviezda českej ligy. Svieti vysoko. A ukazuje pravdivosť tvrdenia, že nie je nič horšie ako včerajšie noviny. Za prichod Miňa nás totálne roztrhali. Je jedno, čo je v novinách. Pravda je na ihrisku. Slavia funguje, tím klape a hodnota hráčov rastie. Podľa transfermarket je už cez miliardu korún!“

O Stocha sa zaujíma aj tréner slovenskej reprezentácie Pavel Hapal. Hráč, ktorý niekoľko rokov odmietal národný tím pre nezhody s Jánom Kozákom, pripustil, že sa chce do reprezentácie vrátiť a bude to pre neho česť.

27 debata chyba
Viac na túto tému: #Slavia Praha #Miroslav Stoch #Jaroslav Tvrdík