Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Bolt vraj chcel tri milióny, ponúkli mu 150-tisíc. Mariners ho vyradili z kádra

Austrálsky futbalový klub Central Coast Mariners dočasne vyradil z kádra Jamajčana Usaina Bolta. Dôvod je neakceptovanie ponuky, ktorú dalo vedenie účastníka A-League bývalému šprintérovi a osemnásobnému olympijskému víťazovi. Bližšie detaily ponúknutej zmluvy nezverejnili.

23.10.2018 10:31
bolt futbal Foto: ,
Usain Bolt v drese Central Coast Mariners.
debata

„Bolt nebude tento týždeň v tréningovom procese, aby sa mužstvo mohlo plne sústrediť na prípravu na sobotňajší ligový zápas proti Melbourne City. Situácia potrvá, pokiaľ sa hráč s klubom nedohodnú na podmienkach zmluvy. Bolt urobil počas pôsobenia v Central Coast Mariners veľký progres a cítime, že sa môže zlepšovať aj naďalej. Hľadáme spôsoby, ako sa dohodnúť na kontrakte,“ citovala stanovisko Mariners agentúra AP.

V pondelok sa ku kontraktu vyjadril šéf austrálskeho ligy Greg O'Rourke. „Ponuka je oveľa, oveľa nižšia než požadovali (Bolt so svojím agentom, pozn.),“ povedal miestnemu rozhlasu. Bolt vraj chcel ročný plat tri milióny dolárov, zatiaľ čo Mariners mu ponúkli približne 150-tisíc.

Tridsaťdvaročný Bolt prišiel do Austrálie na skúšku na dobu neurčitú v auguste. Pred necelými dvoma týždňami dal v drese Central Coast Mariners prvé dva góly, keď sa presadil v generálke na štart A-League proti druholigovému Macarthur South West United (4:0).

debata chyba
Viac na túto tému: #Usain Bolt #Central Coast Mariners