Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Prestup na spadnutie? V Barcelone zhromažďujú tučný balík na Škriniara

Španielsky futbalový veľkoklub FC Barcelona sa vraj vážne zaujíma o služby slovenského reprezentačného obrancu Milana Škriniara z Interu Miláno.

01.10.2018 07:50
Milan Škriniar Foto: ,
Milan Škriniar.
debata (2)

Podľa informácie španielskeho periodika Mundo Deportivo zástupcovia „Barcy“ už absolvovali prvé rokovania s kolegami z Interu, aby diskutovali o možnom januárovom prestupe vo výške 85 miliónov eur.

Katalánci majú problém so zranením francúzskeho obrancu Samuela Umtitiho. Vyradili ho problémy s kolenom a na Camp Nou sa obávajú, že jeho rekonvalescencia môže byť dlhšia. Potrebujú preto na jeho post adekvátnu náhradu.

Španielske médiá špekulujú, že tréner Ernesto Valverde chce práve slovenského obrancu, pričom rokovania sú len na začiatku. Inter a Barcelona sú v rovnakej základnej skupine Ligy majstrov 2018/2019, zahrajú si proti sebe 24. októbra v Španielsku, resp. 6. novembra v Taliansku.

O 23-ročného Škriniara sa v lete zaujímal aj portugalský tréner Manchestru United Jose Mourinho. Slovenský stopér v Interi momentálne rokuje o predĺžení zmluvy. Na San Siro prišiel v roku 2017 zo Sampdorie Janov za 24 miliónov eur.

2 debata chyba
Viac na túto tému: #fc barcelona #Inter Miláno #Milan Škriniar