Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Definícia pokory. Hviezdnemu Kantému ušiel vlak, večer strávil s fanúšikmi

Francúzsky majster sveta N'Golo Kanté potvrdil, prečo ho považujú za jedného z najsympatickejších svetových futbalistov.

17.09.2018 20:59
N'Golo Kanté Foto: ,
N'Golo Kanté (vpravo) z Chelsea počas zápasu proti Cardiffu.
debata

Po tom, ako mu ušiel vlak do Paríža, strávil defenzívny stredopoliar Chelsea sobotný večer s fanúšikmi, ktorých videl prvýkrát v živote.

Kanté odohral v sobotu celý ligový zápas proti Cardiffu, ktorý favorizovaná Chelsea vyhrala 4:1. Po ňom sa rozhodol, že sa vydá vlakom do rodného Paríža, ale spoj nestihol.

Aby zabil čas do ďalšieho vlaku, zašiel do najbližšej mešity, kde sa stretol s mužmi, ktorí ho spoznali. Jeden z nich ho pozval domov a skupinka spoločne strávila večer hraním počítačovej hry FIFA na PlayStation a sledovaním relácie BBC Match of the Day. V nej analyzujú zápasy ligového kola.

„Stretli sme sa s ním v mešite okolo deviatej večer. Správal sa mimoriadne skromne, tak sme sa ho spýtali, či ho môžeme pozvať na večeru. Celú dobu sme sa rozprávali o futbale, priznal, že Messi je na úplne inej úrovni ako všetci ostatní. Nakoniec vzdal plán odísť do Francúzska a vzal si taxík domov,“ povedal pre denník Daily Star jeden z tria mužov. „Skutočná definícia pokory. To je muž!“ dodal.

Dvadsaťsedemročný Kanté je známy svojou skromnou povahou, ktorá je v kontraste s jeho mimoriadnou dôležitosťou pre tím. Po zisku svetového titulu v Rusku sa stal nedobrovoľne jednou z hlavných postáv pri oslavách „Les Bleus“, ktorí na jeho počesť spievali.

debata chyba
Viac na túto tému: #Premier League #Chelsea FC #N'Golo Kanté