Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

VIDEO: Číslo desať je späť! Hviezdny spoluhráč oslavoval Dudov galavečer

Najskôr skvelý nábeh do pokutového územia a nekompromisné zakončenie. Potom fantastická bodka za excelentným výkonom priamo do šibenice.

03.09.2018 08:29
Germany Soccer Bundesliga Foto: ,
Stredopoliar Herthy Ondrej Duda (druhý sprava) oslavuje so spoluhráčmi svoj úvodný gól do siete Schalke 04.
debata

Hertha je v laufe a s ňou aj Ondrej Duda. Ofenzívny stredopoliar Berlínčanov strelil oba góly svojho tímu pri nedeľňajšom bundesligovom víťazstve na ihrisku Schalke 04 Gelsenkirchen.

V 15. min ho z krídla našiel v strede poľa Holanďan Javairo Dilrosun. Slovenský reprezentant si loptu posunul do šestnástky a nechytateľne zamieril pod brvno.

V záverečných sekundách si vzal loptu a z približne 20-metrovej vzdialenosti nedal po nechytateľnom priamom kope šancu gólmanovi domácich. Zaplnená Veltins aréna i jej miláčikovia na ihrisku sa museli skloniť pred mužom s číslom 10 na drese.

„Myslím, že je to po prvý raz v mojej kariére, čo som strelil dva góly v jednom zápase. Bolo to veľmi dôležité víťazstvo. Všetci vedia, že moje prvé dva roky v Berlíne neboli také, ako by som chcel. Som rád, že zažívame taký vydarený štart do sezóny,“ tešil sa pre klubovú stránku Duda.

Hertha aj vďaka Dudovi v tejto sezóne Bundesligy ešte neprehrala. Dvadsaťtriročný rodák zo Sniny sa po zraneniach i slabej vyťaženosti trénera Pála Dárdaia konečne dostáva do formy, ktorá ho zdobila v Legii Varšava, odkiaľ sa do metropoly Nemecka pobral.

„Všetci sme šťastní, že sa Ondrejovi darí. Zažil krásny večer. Želáme mu to, lebo má za sebou naozaj náročné obdobie,“ gratuloval spoluhráčovi Valentino Lazaro.

Originálnejšiu formu oslavy i gratulácie zvolil bývalý hráč Chelsea Londýn Salomon Kalou. Dudov veľký kamarát zverejnil na svojom twitterovom konte video, ako sa spoločne tešia z prvých dvoch gólov Slováka v sezóne.

„Číslo desať je späť!“ kričí Kalou. Pozrite si video.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #hertha berlín #Ondrej Duda #Salomon Kalou