Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov podcast Výsledky výsledky

Ronaldo kupuje Valladolid. Fanúšikovia veria, že sa vyzná v tráve

Slávny brazílsky futbalista Ronaldo sa podľa médií stane majiteľom a prezidentom španielskeho prvoligového klubu Real Valladolid. Dvojnásobný majster sveta by mal v najbližších dňoch získať majoritný podiel za približne 30 miliónov eur.

28.08.2018 16:17
debata
Ronaldo a Lionel Messi v družnom rozhovore. Foto: SITA/AP, Alastair Grant
Britain The Best FIFA Awards Ronaldo a Lionel Messi v družnom rozhovore.

Doterajší prezident Valladolidu Carlos Suárez bol predbežne dohodnutý na predaji s mexickým podnikateľom Ernestom Tinajerom, ale rokovania napokon skrachovali. Suárez by mal u nováčika La Ligy pokračovať aj pod vedením Ronalda, ale v novej pozícii výkonného riaditeľa.

Štyridsaťjedenročný bývalý útočník Realu Madrid či Interu Miláno, ktorý ukončil profesionálnu kariéru v roku 2011, už je minoritným vlastníkom klubu Fort Lauderdale Strikers z druhej severoamerickej li­gy.

Valladolid sa vrátil do najvyššej španielskej súťaže po štyroch rokoch. Na úvod novej sezóny remizoval 0:0 s Gironou a v sobotu doma prehral s FC Barcelona 0:1.

Obhajca titulu sa sťažoval na katastrofálny stav ihriska, ktorým za bude zaoberať aj vedenie španielskej ligy. Fanúšikovia na sociálnych sieťach už začali vtipkovať, že Ronaldo prinesie do klubu aj nové metódy ako vypestovať poriadny trávnik…

debata chyba
Viac na túto tému: #Ronaldo Luis Nazario de Lima #Real Valladolid