Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Ronaldov cieľ je vyhrať Ligu majstrov. Rodinu obliekol do dresov Juventusu

Futbalista Cristiano Ronaldo prvýkrát od svojho nedávneho prestupu z Realu Madrid do Juventusu Turín vyhlásil, že jeho hlavným cieľom v novom angažmáne je talianskemu tímu pomôcť k triumfu v Lige majstrov.

22.08.2018 14:13
debata (1)
Juventus s Ronaldom na úvod ligy tesne vyhral Fotogaléria - 13 fotiek Všetky fotky
Cristiano Ronaldo počas rozcvičky pred...

„Stará dáma“ na prvenstvo v najprestížnejšej klubovej súťaži čaká od roku 1996.

„Chcem vyhrať Ligu majstrov s Juventusom. Zameriame sa na to s mojimi spoluhráčmi, ale nie sme tým posadnutí. Pôjdeme krok za krokom a uvidíme, či to bude v tejto sezóne, v tej ďalšej alebo až o tri roky,“ povedal Ronaldo, ktorý vyhral Ligu majstrov už päťkrát. Štyrikrát sa mu to podarilo s Realom a raz s Manchestrom United.

„Pre túto sezónu je cieľom klubu vyhrať taliansku ligu, domáci pohár a samozrejme dôjsť čo najďalej v Lige majstrov. Či to bude až na vrchol, to sa uvidí,“ dodal tridsaťtriročný portugalský reprezentant a historicky najlepší strelec Ligy majstrov.

V utorok zverejnil na sociálnych sieťach fotografiu so svojou priateľkou Georginou a 14-mesačnými dvojčatami Evou Mariou a Mateom, 8-mesačnou dcérou Alanou Martinou a 8-ročným Cristianom Jr. Všetci pózujú v dresoch turínskeho klubu. Fotografia sa za 18 hodín páčila na Instagrame takmer desiatim miliónom užívateľov.

La famiglia bianconera! #finoallafine

Príspevok, ktorý zdieľa Cristiano Ronaldo (@cristiano),

Ronaldo zatiaľ odohral v novej sezóne za Juventus jeden súťažný zápas. V sobotňajšom úvodnom dueli talianskej ligy sa síce gólovo nepresadil, aj tak ale turínsky veľkoklub po obrate vydrel výhru 3:2 na ihrisku Chieva.

„Som maximálne šťastný. Tím je silný a ako každý vie, Juventus je jedným z najväčších klubov na svete. Bol som pozitívne prekvapený. Trénujeme tvrdo, dvakrát denne. Páčia sa mi tréningové metódy a nasadenie, všetko je veľmi profesionálne,“ pochvaľoval si Ronaldo.

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Juventus Turín #Cristiano Ronaldo