Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov podcast Výsledky výsledky

Prvé dni Maradonu v kresle šéfa Brestu: dlhá dovolenka a ignorácia Európskej ligy

Legendárny argentínsky futbalista Diego Maradona sa stal oficiálnym prezidentom Dynama Brest 16. júla, keď sa fanúšikom veľkolepo predstavil na tamojšom štadióne vo vojenskom automobile.

21.08.2018 16:21
Diego Maradona Foto: ,
Diego Maradona.
debata

S novou pozíciou sa zoznamoval niekoľko dní a 22. júla oznámil, že si od šéfovania bieloruského klubu berie dvojtýždňovú dovolenku. Odvtedy ho v meste nevideli, no zato minulý víkend nechýbal na otváracom zápase klubu z tretej najvyššej argentínskej súťaže.

Kamery ho nasnímali vo VIP lóži počas zápasu Deportivo Riestra – Comunicaciones (1:0), na ktorý ho pozval tréner domáceho tímu Victor Stinfale.

Podľa zahraničných médií sa do povzbudzovania zverencov svojho dobrého priateľa vžil tak, akoby sa hralo finále Copa Libertadores, no zároveň dodávajú, že už nebol taký temperamentný počas stretnutia svojich krajanov na MS v Rusku s Nigériou.

Maradonovi kvôli dovolenke ušlo aj vypadnutie Brestu v boji o play off Európskej ligy. V prvom dueli na Cypre podľahol miestnemu Apollonu Limassol vysoko 0:4 a domáce víťazstvo 1:0 už len kozmeticky upravilo bilanciu dvojzápasu. V lige patrí Dynamu po 17. kole siedme miesto so stratou 18 bodov na vedúci BATE Borisov.

Diego Maradona sa stal prezidentom Dynama Brest Fotogaléria - 9 fotiek Všetky fotky
Diego Maradona po prístatí v Breste.
debata chyba
Viac na túto tému: #Diego Maradona #Dynamo Brest