Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Simeone po remíze: Chýbala nám organizácia, také niečo nemám rád

Španielsky tím Atlético Madrid nenapodobnil víkendové víťazné počínanie najväčších konkurentov Realu Madrid a FC Barcelona a pri vstupe do nového ligového ročníka 2018/2019 v pondelok iba remizoval na ihrisku FC Valencia 1:1.

20.08.2018 22:02 , aktualizované: 21.08.2018 08:52
atlético futbal Foto: ,
Hviezdu Atlética Madrid Antoina Griezmanna bráni domáci Daniel Wass.
debata

„Los Colchoneros“ na štadióne Mestalla viedli od 26. min, keď Argentínčan Ángel Correa vyťažil z peknej „uličky“ od Antoina Griezmanna. Nerozhodný výsledok zariadil v 56. min španielsky reprezentačný útočník Rodrigo Moreno, ktorý bol na konci krásnej kombinačnej akcie.

„Nemôžeme povedať, že je to nespravodlivé, ak by sme vyhrali, nebol by to až taký bláznivý rezultát,“ poznamenal 27-ročný Rodrigo Moreno. „Nastúpili sme proti veľkému súperovi a ukázali sme, že hráme na vysokej úrovni. Takto si chceme počínať v tejto sezóne,“ nadviazal stopér „netopierov“ Gabriel Paulista.

Kouča Atlética Diega Simeoneho mrzelo, že jeho zverenci nedotiahli dobre rozbehnutý zápas do víťazného konca. Mužstvu vytkol hlavne neorganizovanosť v niektorých fázach stretnutia. „Chýbala nám organizácia a také niečo nemám rád. Budem sa však držať toho, čo sme robili správne. Stretli sa dva podobné tímy. Mali sme šancu vyhrať tento zápas,“ skonštatoval 48-ročný rodák z argentínskeho Buenos Aires. Simeoneho môže tešiť aspoň skutočnosť, že od svojho príchodu na lavičku Atlética v roku 2011 nikdy neprehral úvodné ligové stretnutie sezóny.

La Liga – 1. kolo

CF Valencia – Atlético Madrid 1:1 (0:1)
Góly: 56. Rodrigo – 26. Correa

Bilbao – Leganés 2:1 (1:1)
Góly: 27. Nolaskoain, 90.+ Muniain – 33. J. Silva

debata chyba
Viac na túto tému: #atlético madrid #la liga #Valencia CF