Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

VIDEO: Víťazný gól a asistencia. Bero zažil v Arnheme debut snov

Slovenský futbalista Matúš Bero si hneď v úvodnom kole nového ročníka najvyššej holandskej súťaže 2018/2019 otvoril strelecký účet v tamojšej Eredivisie.

13.08.2018 10:54
Orol Hertog Foto: ,
Orol Hertog, maskot klubu Vitesse Arnhem, na archívnej snímke.
debata

Stredopoliar Vitesse Arnhem, ktorý v lete zamieril do „krajiny tulipánov“ z tureckého Tranzonsporu, sa presadil v 44. min zápasu proti FC Groningen. Jeho zásah hlavou sa napokon ukázal ako víťazný, mužstvo ruského trénera Leonida Sluckého triumfovalo vysoko 5:1.

„S debutom som spokojný, ale moja hra by mohla byť vo viacerých aspektoch oveľa lepšia,“ uviedol Bero podľa webu voetbalprimeur.nl.

Zostrih zápasu, gól Bera v čase 0.56

Bero dúfa, že v Holandsku bude mať väčšie zápasové vyťaženie než predtým v Trabzonspore. „Sotva som tam hral. Som príliš mladý, aby som sedel na lavičke. Dúfam, že vo Vitesse budem môcť ukázať skutočného Matúša Bera,“ doplnil 3-násobný reprezentant SR, ktorý si odkrútil plnú deväťdesiatmi­nútovku.

Odchovanca AS Trenčín boli na zápase povzbudiť aj najbližší. „Na štadióne bol môj otec aj priateľka. Chýbala iba mama, tá nemohla prísť pre pracovné povinnosti. Škoda, že som sa o tento moment nemohol podeliť aj s ňou. Bol to pekný gól, center od Alexandra Büttnera bol doslova ‚šitý na mieru‘. Zažil som debut snov. Okrem gólu som zaznamenal aj asistenciu,“ skonštatoval 22-ročný hráč pre portál gelderlander.nl.

debata chyba
Viac na túto tému: #Vitesse Arnhem #Matúš Bero