Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

VIDEO: Prvý gól Ronalda za Juventus. Potreboval naň osem minút

Cristiano Ronaldo si odbil dlhoočakávaný debut v drese Juventusu Turín. Bolo to síce len v prípravnom zápase proti juniorke Juventusu, ale Portugalčan mládežníkov nešetril - po ôsmich minútach pobytu na ihrisku strelil svoj prvý gól za Bianconeri.

12.08.2018 18:34
debata (1)
Ronaldov debut v drese Juventusu Fotogaléria - 8 fotiek Všetky fotky
Hráči Juventusu Turín, zľava Federico...

Tradičný predsezónny zápas v štvortisícovej obci Villar Perosa neďaleko Turína pútal veľkú pozornosť a približne 5000 vstupeniek bolo vypredaných s výrazným predstihom. Celý deň platili v dejisku prísne bezpečnostné opatrenia.

Villar Perosa je sídlo rodiny Agnelliovcov, ktorí vlastnia klub a od roku 1955 sa tu vždy pred štartom nového ročníka zídu futbalové hviezdy v prípravnom stretnutí.

Ronaldo nastúpil z základnej zostave a skóre otvoril po pase od spoluhráča Federica Bernardeschiho. V 18. minúte bol portugalský útočník aj pri druhom zásahu A-tímu, keď svojou aktivitou prispel k vlastnému gólu Riccarda Capelliniho.

Ešte do prestávky pridal ďalšie dva góly Paulo Dybala. Do druhého polčasu už Ronaldo nezasiahol, piaty gól potom pridal Claudio Marchisio. Ako je v tejto exhibícii už zvykom, diváci v druhom polčase vbehli na ihrisko a duel tak trval asi iba približne 70 minút.

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Juventus Turín #Cristiano Ronaldo