Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Chcel som ísť do Číny, ale Ancelotti ma prehovoril, priznáva Hamšík

Slovenský kapitán talianskeho futbalového klubu SSC Neapol Marek Hamšík potvrdil, že za jeho zotrvaním pod Vezuvom je nový tréner "partenopei" Carlo Ancelotti.

24.07.2018 10:31
Hamšík Foto: ,
Marek Hamšík a José Maria Callejon počas tréningu na novú sezónu.
debata

Čoskoro 31-ročný Banskobystričan mal namierené do Číny, ale Neapolčania nedostali adekvátnu ponuku na prestup a Ancelotti ho napokon presvedčil, aby zostal.

„Odchod do Číny by zmenil môj život. Nebudem to skrývať, verejne som povedal, že by som tam chcel ísť. Som však rád, že budem naďalej nosiť na sebe neapolský dres. Tréner mi mnohokrát telefonoval, keď som bol na Slovensku a povedal, že ma chce v mužstve,“ vyhlásil Hamšík pre Sky Sport Italia.

Neapolský prezident Aurelio De Laurentiis v prípade Hamšíka deklaroval, že ho nepredá pod cenu 30 miliónov eur. Jeden z jeho agentov Martin Petráš pre Radio Crc potvrdil, že žiadny zo záujemcov nepredložil dostatočne výhodnú ponuku.

„Na letnom transferovom trhu sa nikto taký neobjavil. Či bola ponuka vo výške 25 miliónov eur? Nie je to pravda, nikto toľko neponúkol. Hovorilo sa o sumách približne 15 miliónov, možno 20 miliónov, ak by sa to rozložilo na niekoľko rokov, ale De Laurentiis bol zakaždým neoblomný,“ skonštatoval Petráš.

debata chyba