Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda EURO 2024 EURO 2024 Výsledky výsledky

Bláznivý nápad realitou. Ronalda nasmerovali do Juventusu nožničky

Športový riaditeľ Juventus Turín Fabio Paratico prezradil, že nápad na angažovanie portugalského futbalistu Cristiana Ronalda z Realu Madrid vznikol po tom, ako hviezdny útočník v apríli strelil v Turíne v Lige majstrov parádny gól nožničkami a následne mu aplaudoval celý štadión, aj keď bol súper.

17.07.2018 07:59
Cristiano Ronaldo Foto: ,
Nožničky Cristiana Ronalda v aprílovom zápase proti Juventusu.
debata

„Tento bláznivý nápad vzišiel zo vzájomného stretnutia tu v Turíne,“ povedal Paratico na pondelňajšej tlačovej konferencii.

„Keď si Cristiano užíval ovácie za svoj gól strelou cez hlavu. Ešte ten týždeň sme hovorili s jeho agentom (Jorgem Mendesom). A ten nám povedal, že Cristiano bol ohromený a že by jedného dňa rád hral za Juventus,“ popisoval jeden zo strojcov najväčšieho letného prestupu.

Vtedy ale ešte neveril, že už o tri mesiace bude Ronaldo skutočne obliekať dres Juventusu. „Vtedy som len povedal: Chápem, existujú sny a nie všetky sa splnia. A keď sme potom rokovali o prestupe Joaa Cancela, tak sme to znovu prebrali a tá idea sa nám páčila. Sadli sme si s prezidentom (Andreom Agnellim), prešli financie, čo bolo to najťažšie a po niekoľkých hodinách mi povedal, nech do toho idem a zistím, či je to skutočne realizovateľné,“ uviedol Paratico.

Cristiano Ronaldo v Turíne Fotogaléria - 7 fotiek Všetky fotky
Spôsobil ošiaľ fanúšikov. Cristiano Ronaldo...

A skutočne sa to stalo. Ronaldo prestúpil za 100 miliónov eur a príde si na 30 miliónov eur ročne. „Bolo to mimoriadna šanca získať hráča, ktorého považujú za najlepšieho na svete,“ dodal.

debata chyba
Viac na túto tému: #Cristiano Ronaldo #Real Madrid #Juventus