Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Ronaldo mohol byť spoluhráčom Hamšíka, Neapol by však riskoval bankrot

Portugalský futbalista Cristiano Ronaldo sa dnes ukázal fanúšikom Turína pred lekárskymi testami v Juventuse.

16.07.2018 11:38 , aktualizované: 19:57
Cristiano Ronaldo Foto: ,
Cristiano Ronaldo pred lekárskou prehliadkou v Juventuse.
debata

Hviezdneho útočníka, ktorý prišiel z Realu Madrid, vítali v metropole Piemontu stovky fanúšikov. „Prines nám titul v Lige majstrov!“ skandovali priaznivci Juventusu a Ronaldo im odpovedal pozdravmi a autogramami.

Do Turína dorazil tridsaťtriročný futbalista aj s priateľkou Georginou Rodriguezovou už v nedeľu, no predstavitelia klubu to tajili. Oficiálne ho predstavia fanúšikom a médiám dnes večer.

Podľa prezidenta Neapola Aurelia De Laurentiisa však mohla podobná slávnosť prebehnúť v Neapole. De Laurentiisovi vraj telefonoval Ronaldov agent Jorge Mendes a ponúkal mu možný prestup hviezdneho útočníka. Šéf úradujúceho vicemajstra talianskej ligy ale z finančných dôvodov odmietol.

Cristiano Ronaldo v Turíne Fotogaléria - 7 fotiek Všetky fotky
Spôsobil ošiaľ fanúšikov. Cristiano Ronaldo...

„Ronalda ponúkali Neapolu. Mendes, jeho agent, mi telefonoval,“ citoval De Laurentiisa denník La Repubblica.

„Plánovali sme urobiť ponuku a platili by sme ho percentami z výnosov garantovanými jeho príchodom. Ale nakoniec sme si nemohli dovoliť do toho investovať 350 miliónov eur ako Juventus. To je mimo našich možností. Riskovali by sme tým, že by sa klub dostal do bankrotu,“ dodal funkcionár a filmový producent, známy svojou rivalitou k Juventusu.

Tridsaťtriročný Ronaldo, ktorý by sa v Neapole stretol s bývalým koučom Realu Madrid Carlom Ancelottim či slovenským kapitánom Marekom Hamšíkom, prestúpil z Realu do Juventusu za 100 miliónov eur. Podpísal štvorročnú zmluvu, ktorá mu má zaručovať plat vo výške 500-tisíc eur týždenne.

debata chyba
Viac na túto tému: #Juventus Turín #Cristiano Ronaldo #Marek Hamšík #SSC Neapol