Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Noc v hollywoodskom štýle. Juventus prvýkrát otvorí štadión pre jediného hráča

Juventus plánuje oficiálne predstaviť svoju novú futbalovú hviezdu Cristiana Ronalda v "hollywoodskom" štýle.

13.07.2018 10:26
Cristiano Ronaldo Foto: ,
Cristiano Ronaldo.
debata

Na pondelok naplánovali v Turíne veľkolepú párty, pre ktorú prvýkrát len ​​kvôli jedinému hráčovi otvoria štadión Juventusu, kde sa slávny Portugalčan ukáže fanúšikom.

Taliansky veľkoklub kúpil jedného z najlepších futbalistov histórie za 100 miliónov eur z Realu Madrid a podpísal s ním štvorročnú zmluvu. V súčasnosti je tridsaťtriročný Ronaldo na dovolenke v Grécku a do Turína by mal pricestovať v nedeľu večer.

V pondelok bude mať päťnásobný držiteľ Zlatej lopty nabitý program. Najprv sa podrobí lekárskej prehliadke a popoludní absolvuje tlačovú konferenciu, na ktorej sa očakávajú stovky novinárov.

Od 21:00 je potom v pláne veľkolepá akcia v stánku Allianz Stadium pre priaznivcov Juventusu. Predstavenie hviezdneho CR7 by mal sprevádzať ohňostroj, hudba a hra svetiel. „Noc v hollywoodskom štýle pre Ronalda,“ charakterizoval očakávaný program denník Gazzetta dello Sport.

Fanúšikovia Juventusu sa v minule sezóne takto... Foto: SITA/AP, Alessandro Di Marco
Gianluigi Buffon Fanúšikovia Juventusu sa v minule sezóne takto lúčili s brankárom Gianluigim Buffonom. Aké privítanie prichystajú Cristianovi Ronaldovi?

Predstavitelia Juventusu okrem príprav pondelňajšej akcie hľadajú zodpovedajúce bývanie pre útočníka a jeho rodinu. Ronaldo by sa mal usadiť v prominentnej oblasti La Madria v blízkosti tréningového centra Juventusu, kde býva aj klubový prezident Andrea Agnelli či bývalý český futbalista a viceprezident „Starej dámy“ Pavel Nedvěd.

Podľa denníka Corriere della Sera by Ronaldo nemusel byť jedinou letnou posilou Juventusu z Realu. Taliansky majster chce údajne za 60 miliónov eur kúpiť brazílskeho obrancu Marcela, ktorý patrí k veľkým priateľom Portugalčana.

debata chyba
Viac na túto tému: #Juventus Turín #Cristiano Ronaldo #Real Madrid