Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Lobotkov agent dementoval správu o jeho odchode z Celty

Agent slovenského futbalistu Stanislava Lobotku Branislav Jašurek poprel, že by bol 23-ročný stredopoliar definitívne na odchode z Celty Vigo.

08.07.2018 15:35 , aktualizované: 16:58
Stanislav Lobotka Foto: ,
Stanislav Lobotka v drese Celty Vigo a hviezda Barcelony Lionel Messi.
debata

Taliansky portál football-italia.net v nedeľu informoval, že Lobotka požiadal o prestup. Odvolal sa pritom na vyjadrenie športového riaditeľa Felipeho Miňambresa. „Je to nezmysel. Lobotka je na ceste do Viga, v pondelok tam má tréning,“ uviedol Jašurek.

Dodal však, že Lobotkov prestup nie je vylúčený. „Keď bude ponuka, ktorá uspokojí všetky strany, prestup sa môže uskutočniť, vtedy sa o tom môžeme rozprávať. Tá ponuka však musí byť fantastická. Lobotka vo Vigu nie je nešťastný. Naopak, je spokojný a je rád, že tam môže byť. V prípade, že bude existovať fantastická ponuka, vtedy môže odísť. Je však pravdepodobné, že vo Vigu zostane,“ dodal Jašurek.

Tretí najlepší futbalista SR za rok 2017 vo februári podpísal s Celtou Vigo novú zmluvu do júna 2023 s výkupnou klauzulou vo výške 50 miliónov eur. Záujem o jeho služby prejavili SSC Neapol, Arsenal Londýn, Paríž St. Germain alebo FC Barcelona.

debata chyba
Viac na túto tému: #Stanislav Lobotka #celta vigo