Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Real mu núka málo peňazí. Ronaldo zúri a žiarli na Neymara

Odíde alebo neodíde z Realu Madrid? Futbalová verejnosť už niekoľko týždňov špekuluje nad klubovou budúcnosťou Cristiana Ronalda. Podľa posledných správ zo Španielska je hviezdny Portugalec rozhodnutý zmeniť pôsobisko.

11.06.2018 15:19
ronaldo futbal lm Foto: ,
Cristiano Ronaldo vyhral Ligu majstrov piatykrát v kariére.
debata (6)

Real pred niekoľkými dňami ponúkol elitnému útočníkovi predĺženie zmluvy. Ponuka Madridčanov sa však nestretla so záujmom. Práve naopak.

Podľa Jesusa Sáncheza z denníka Marca označil Ronaldo nové podmienky za „zlý vtip“, keď ho nahnevali hlavne detaily ohľade jeho platu. Ponuka je na úrovni tej, ktorú Real predostrel svojej opore na konci sezóny 2016/17.

Sánchez tvrdí, že Ronaldo vníma ponuku ako pozvánku na odchod. Tým, že mu neponúknu navýšenie platu, chcú funkcionári Realu ušetriť peniaze na kúpu hviezdneho Brazílčana Neymara z Paríža Saint-Germain.

Ronaldo a Messi s partnerkami na galavečere FIFA Fotogaléria - 6 fotiek Všetky fotky
 Cristiano Ronaldo s priateľkou Georginou...

Ronaldo údajne o príchode Neymara nechce ani počuť. Podľa Sáncheza by tak utrpela jeho pozícia absolútneho lídra Realu. S kráľovským veľkoklubom má ešte tri roky platnú zmluvu, týždenne zarába 400 000 eur.

Jeho hlavný rival v boji o post najlepšieho futbalistu planéty Lionel Messi z FC Barcelona však zarába ešte o 100 000 eur za týždeň viac a Ronaldo sa mu chce v tomto smere vyrovnať.

Vytrucuje si v Madride požadované zvýšenie platu alebo zamieri inam? Dozvieme sa zrejme až po MS v Rusku.

6 debata chyba
Viac na túto tému: #Cristiano Ronaldo #Neymar #Real Madrid