Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Messi: Neymar v Reale by bol tvrdý úder pre Barcelonu. Povedal som to aj jemu

Hviezdny futbalista FC Barcelona Lionel Messi si myslí, že vidieť svojho priateľa a niekdajšieho spoluhráča Neymara v drese konkurenčného Realu Madrid by bolo hrozné.

16.05.2018 08:43
Lionel Messi, Neymar Foto: ,
Lionel Messi (vľavo) a Neymar pózujú s dresom Barcelony v júli 2017.
debata

Argentínsky motor FCB uznáva, že jeho brazílsky exkolega sa odhodlal na odchod z klubu, s ktorým získal ligový titul či triumfoval v Lige majstrov.

„Ak by však napokon skončil v Reale Madrid, bol by to tvrdý úder pre hráčov i fanúšikov FC Barcelona. A to som povedal aj jemu,“ uviedol Messi pre TyC Sports.

Neymar odišiel z katalánskej metropoly do francúzskeho Paríža St. Germain počas minulého leta za rekordných 222 miliónov eur, ale v ostatnom čase sa v španielskych médiách jeho meno spája s ďalšou prípadnou zmenou dresu.

Jeho novým zamestnávateľom by sa mohol stať práve Real Madrid, čo však rezolútne popiera majiteľ PSG Nasser Al-Khelaifi. Zo zranenia sa zotavujúci Brazílčan dal v tejto sezóne za Paríž St. Germain 26 gólov v 30 zápasoch a získal s ním francúzsky ligový titul aj národný pohár.

„Kto povedal, že Neymar u nás nezostane? Ja neviem o nikom, že by to povedal. Neymar u nás zostane na 2000 %, má kontrakt aj pre budúcu sezónu. On sám chce zostať,“ povedal 44-ročný katarský biznismen Al-Khelaifi.

debata chyba
Viac na túto tému: #Neymar #Real Madrid #fc barcelona #Lionel Messi