Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Miláčik fanúšikov. Verím, že sa do Newcastlu vrátim, želá si Dúbravka

Do slávnej Premier League prišiel ako nováčik, ale po štyroch mesiacoch si vypracoval výborné renomé. Slovenský futbalový brankár Martin Dúbravka verí, že v elitnej súťaži ešte nepovedal posledné slovo.

14.05.2018 09:46
dúbravka Foto: ,
Martin Dúbravka v drese Newcastlu United.
debata

Dúbravka hosťoval v Newcastli ako kmeňový hráč Sparty Praha. Rýchlo sa vypracoval na pozíciu tímovej jednotky, k čomu mu pomohol aj famózny debut proti Manchestru United. V drese NUFC nastúpil celkovo na dvanásť zápasov.

Vychytal šesť víťazstiev, štyri čisté kontá a United výrazne pomohol k záchrane medzi elitou. Teraz si bude musieť počkať, či sa jeho hosťovanie zmení na trvalý prestup.

Sezónu zakončil vo veľkom štýle, keď v nedeľu vychytal hviezdy londýnskej Chelsea. Newcastle aj jeho zásluhou vyhral 3:0 a oslavoval cenný triumf nad favoritom. Po zápase fanúšikovia v St. James' Parku skandovali jeho meno.

„Myslím, že to bol náš najlepší výkon v tomto roku. Spoluhráči boli skvelí a ja si veľmi cením, že som mohol byť s nimi na ihrisku. A či sa sem ešte vrátim? Uvidíme, čo sa stane,“ povedal Dúbravka pre klubovú televíziu.

Vedenie Newcastlu už pred časom potvrdilo, že Slováka chce získať natrvalo. Prestupová suma by sa mala pohybovať na úrovni šiestich miliónov eur. Predstaví sa slovenská reprezentačná jednotka v Premier League aj v budúcej sezóne?

debata chyba
Viac na túto tému: #Premier League #Newcastle United #Martin Dúbravka