Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Neymar do Realu Madrid neprestúpi, tvrdí prezident PSG

Prezident Paríža St. Germain Nasser Al-Khelaifi si je na "2000 percent" istý, že Neymar neopustí klub počas najbližšieho prestupového obdobia.

11.05.2018 19:54 , aktualizované: 13.05.2018 11:04
Neymar Foto: ,
Neymar v drese PSG.
debata

Dvadsaťšesťročný brazílsky útočník prišiel do Paríža len pred rokom za astronomických 222 miliónov eur z FC Barcelona, no v týchto dňoch sa v španielskych médiách spomína jeho možný prestup do Realu Madrid.

„Kto povedal, že tu nezostane? Má platnú zmluvu a bude naďalej hráčom PSG. Je to isté na 2000 percent,“ vyhlásil Al-Khelaifi.

Neymar momentálne pracuje na svojom návrate po zranení pred blížiacimi sa MS v Rusku. V Paríži má platnú zmluvu až do roku 2022.

Na prestupové šumy sa novinári pýtali aj kouča Realu Madrid Zinedina Zidana, ktorý pripravoval svoj tím na predposledný duel sezóny proti Celte Vigo.

„Cristiano Ronaldo a Neymar? Dobrí hráči sú vždy kompatibilní. Pamätám sa, že raz som povedal, že nie som schopný hrať s Yourim Djorkaeffom. Ako to dopadlo? Vyhrali sme spolu svetový šampionát. Na ihrisku ide o chémiu,“ vravel Zidane a dodal:

„Neviem, či v Reale majú o neho záujem. Nepýtal som sa. Nebudem sa púšťať to prestupových špekulácií, ale môžem potvrdiť, že zmeny v tíme budú.“

Parížania o odchode megadrahej hviezdy nechcú ani počuť. „Nie je na predaj,“ povedal hovorca PSG pre španielsky denník Marca. Brazílčana zároveň prezentovali v novom drese francúzskeho šampióna pre sezónu 2018/19.

debata chyba
Viac na túto tému: #Cristiano Ronaldo #Neymar #Real Madrid #Zinedine Zidane