Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

VIDEO: Geniálna premiéra Zlatana. Pozrite si jeho exportný gól

Švédsky kanonier Zlatan Ibrahimovič pri svojom debute v zámorskej súťaži MLS rozhodol v sobotu o triumfe futbalistov Los Angeles Galaxy nad FC Los Angeles 4:3.

01.04.2018 08:39 , aktualizované: 08:52
Zlatan Ibra Foto: ,
Zlatan Ibrahimovič (LA Galaxy) oslavuje svoj gól do siete Los Angeles FC.
debata

Tridsaťšesťročný útočník sa dostal v mestskom derby na ihrisko v 71. min, už o šesť minút neskôr prekvapil ukážkovým volejom z diaľky brankára Tylera Millera a vyrovnal na priebežných 3:3.

Po zásahu si vyzliekol dres, za čo od rozhodcu dostal žltú kartu. V nadstavenom čase zápasu Ibrahimovič udrel znovu a hlavičkou stanovil víťazstvo Galaxy.

LA Galaxy je po štyroch odohraných stretnutiach na treťom mieste Západnej konferencie MLS, konkurenčný FC Los Angeles je o jednu priečku nižšie, no odohral o jedno stretnutie menej.

Ibrahimovič sa v marci dohodol na ukončení spolupráce s anglickým Manchestrom United a expresne sa na dva roky upísal klubu, v ktorom v minulosti pôsobil aj David Beckham.

„Je to iba začiatok. Ešte ste nič nevideli, verte mi,“ napísal práve David Beckham po Ibrahimovičovej premiére v MLS na instagram. Niekdajší výborný stredopoliar si obliekal dres LA Galaxy v rokoch 2007–2012.

debata chyba
Viac na túto tému: #MLS #Zlatan Ibrahimovič #Los Angeles Galaxy