Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Šok v Madride. Real nezvládol štvrťfinálovú odvetu, postupuje Leganes

Futbalisti Realu Madrid prekvapujúco vypadli vo štvrťfinále Kráľovského pohára s Leganes. Po víťazstve 1:0 v prvom zápase prehrali v domácej odvete 1:2 a so súťažou sa rozlúčili.

25.01.2018 00:12
Sergio Ramos Foto: ,
Kapitán Realu Madrid Sergio Ramos po vypadnutí v pohári.
debata

„Biely balet“ nastúpil bez niekoľkých opôr a aj keď mal počas celého stretnutia viac loptu na kopačkách i šancí, na postup to nestačilo. Hostia sa ujali vedenia v 31. minúte zásluhou Javiera Erasa, ktorý sa presadil po chybe domácej obrany. Na jeho gól odpovedal krátko po zmene strán Karim Benzema, ale v 55. minúte stanovil konečné skóre hlavou brazílsky stredopoliar Gabriel.

Futbalisti Valencie si zabezpečili postup do semifinále. V odvete s Alavesom na to potrebovali až penaltový rozstrel, ktorý vyhrali 3:2. Duel sa v riadnom hracom čase skončil 2:1 pre domáci Alaves, v prvom stretnutí triumfovala rovnakým pomerom Valencia.

Kráľovský pohár – odvety štvrťfinále:

Alaves – Valencia 2:3 na penalty, 2:1 (0:0, 2:1)
Góly: 73. El Haddadi, 86. Sobrino – 77. Mina – /prvý zápas: 1:2, postúpila Valencia/

Real Madrid – Leganes 1:2 (0:1)
Góly: 47. Benzema – 31. Eraso, 55. Gabriel – /prvý zápas: 1:0, postúpilo Leganes/

Arsenal postúpil do finále ligového pohára

Futbalisti Arsenalu Londýn postúpili do finále anglického ligového pohára. V stredajšom druhom zápase semifinále si doma poradili s Chelsea Londýn 2:1.

Hostia sa ujali vedenia v 7. minúte, keď sa presadil Eden Hazard, o päť neskôr bolo vyrovnané. Antonio Rüdiger po rohu tečoval hlavičku Nacha Monreala za vlastného brankára.

Víťazný gól strelil v 60. minúte Granit Xhaka. Aj ten padol s prispením nemeckého reprezentanta, keď Rüdiger tečoval center Alexandra Lacazettea priamo k strelcovi. Prvý duel na pôde Chelsea sa skončil bezgólovou remízou.

Arsenal sa v súboji o trofej 25. februára v londýnskom Wembley stretne vo finále s Manchestrom City, ktorý vyradil Bristol City po výsledkoch 2:1 a 3:2.

Carabao Cup – semifinále – odveta:

Arsenal Londýn – Chelsea Londýn 2:1 (1:1)
Góly: 12. Rüdiger (vlastný), 60. Xhaka – 7. Hazard – /prvý zápas 0:0, postúpil Arsenal/

debata chyba
Viac na túto tému: #Real Madrid #Copa del Rey #Leganes